WOW

FOTO socant! Doamne, ce s-a intamplat cu fata Danielei Crudu?!!! Zici ca e patrata! Specialistii au analizat imaginile si au dat verdictul

Daniela Crudu, considerata una dintre cele mai sexy si nebunatice asistente tv, are numai 26 de ani si a recunoscut ca si-a facut mai multe operatii estetice, de-a lungul timpului. Si-a pus silicoane, si-a facut injectii cu acid hialuronic sau botox, si-a marit buzele, iar recent si-a taiat gusa si si-a operat nasul.
STIRILE
WOW
Publicat Duminică, 20 Martie 2016 00:30

Cele mai recente interventii pe care si le-a facut bruneta au fost la fata. Cruduta si-a taiat gusa si si-a micsorat nasul, rezultat de care a fost foarte multumita.

Asa arata Cruduta inainteAcum insa, chipul brunetei parca s-a transformat! Cruduta a fost, recent, intr-un club din Capitala, unde a intretinut atmosfera, impreuna cu Ana-Maria Mocanu. Admiratorii ei au ramas surprinsi cand au vazut-o pentru ca se asteptau sa vada un chip angelic, nu un chip cu barbie pronuntata si maxilarul proeminent!Asa arata acum Cruduta

Specialistii ne-au explicat ce s-a intamplat cu chipul brunetei. “Din imagini, nu-mi pot da seama exact daca a mai recurs la vreo operatie estetice, insa se observa maxilarul marit si barbia pronuntata. Probabil si-a mai bagat ceva in fata, in barbie, proceduri nereusite, sau s-a ingrasat”, ne-a spus medicul estetician Victor Schwartz.

print
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
"Seamana cu un extraterestru anorexic". Cum arata modelul de 23 de ani, despre care internautii spun ca are "brate subtiri ca niste crengute"
X