WOW

FOTO socant! Doamne, ce s-a intamplat cu fata Danielei Crudu?!!! Zici ca e patrata! Specialistii au analizat imaginile si au dat verdictul

Daniela Crudu, considerata una dintre cele mai sexy si nebunatice asistente tv, are numai 26 de ani si a recunoscut ca si-a facut mai multe operatii estetice, de-a lungul timpului. Si-a pus silicoane, si-a facut injectii cu acid hialuronic sau botox, si-a marit buzele, iar recent si-a taiat gusa si si-a operat nasul.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2016

Cele mai recente interventii pe care si le-a facut bruneta au fost la fata. Cruduta si-a taiat gusa si si-a micsorat nasul, rezultat de care a fost foarte multumita.

Asa arata Cruduta inainteAcum insa, chipul brunetei parca s-a transformat! Cruduta a fost, recent, intr-un club din Capitala, unde a intretinut atmosfera, impreuna cu Ana-Maria Mocanu. Admiratorii ei au ramas surprinsi cand au vazut-o pentru ca se asteptau sa vada un chip angelic, nu un chip cu barbie pronuntata si maxilarul proeminent!Asa arata acum Cruduta

Specialistii ne-au explicat ce s-a intamplat cu chipul brunetei. “Din imagini, nu-mi pot da seama exact daca a mai recurs la vreo operatie estetice, insa se observa maxilarul marit si barbia pronuntata. Probabil si-a mai bagat ceva in fata, in barbie, proceduri nereusite, sau s-a ingrasat”, ne-a spus medicul estetician Victor Schwartz.

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X