Vedete

Incredibil, ce spune despre Vladimir Draghia una dintre cele mai indragite vedete! “E clar, el stie cum sa se comporte”!

La mai bine de o suta de zile de Exatlon, exista un favorit cert la marele premiu!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I., G.C.


Vladimir Draghiaicon photo
Vladimir Draghia

Vladimir Draghia este de departe unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Exatlon! Concurent puternic si om de echipa, “faimosul” si-a castigat, in timp, respectul tuturor, inclusiv al adversarilor. (cum a fost filmat Vladimir Draghia gol pusca)

Vladimir Draghia a impresionat-o pe Elena Merisoreanu! "Este un baiat educat"

Actorul a punctat si la vedetele autohtone, care, din fata televizorului, privesc emisiunea fenomen dela KanalD! De pilda, Vladimir Draghia a impresionat-o pe Elena Merisoreanu, in conditiile in care cantareata ii sustine pe adversarii lui. “Mie imi plac “Razboinicii”, ei sunt favoritii mei! Cu toate acestea il ador de Draghia! E clar, dintre toti, el stie cum sa se comporte! Este un baiat educat, destept si extrem de modest! I-am descoperit aceste calitati intr-o competitie in care am fost impreuna in urma cu doi ani si, de aceea, vad il el un favorit la castigarea marelui premiu la Exatlon”, a spus cantareata, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune