Paparazzi

Mihai Costea si-a parasit iubita infidela si a inceput sa o curteze din nou pe Daniela Crudu! Am putea asista la impacarea anului 2017 EXCLUSIV

In 2014, "Cruduta" anunta la tv ca se desparte de fotbalistul Mihai Costea, dupa ce a aflat ca acesta mai are o relatie in paralel. Daniela nu i-a mai dat nicio sansa lui "Nila", chiar daca acesta a incercat pe toate caile sa o impace pe asistenta tv.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 11 ian 2017

Fostul stelist a ramas insa cu femeia pentru care Cruduta i-a dat papucii. Relatia dintre Costea si Alina L. a tinut fix doi ani, pana cand fotbalistul a patit exact ce i-a facut el Danielei.

"Nila si Alina s-au racit mult unul fata de altul in vara anului trecut, cand el juca la Dubai. Alina a ramas in Bucuresti si a inceput sa iasa cu un afacerist destul de bogat, cu care s-a si combinat pe ascuns. Practic, Nila a patit fix ce i-a facut si el Crudutei. Si cum era normal, Mihai a aflat de aventura iubitei sale si i-a dat acesteia papucii, iar acum a inceput s-o curteze iar pe Daniela si nu este exclus sa-i vedem iar impreuna", ne-a dezvaluit un apropiat al fotbalistului.

Mihai Costea se afla acum in aceeasi situatie in care se afla si cand era cu Daniela. Atacantul de 28 de ani nu are momentan echipa dupa despartirea de formatia din Dubai.

 

print
Stiripesurse.ro
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
X