Sport

EXCLUSIV! In puscarie, Cristi Borcea a cedat psihic! “A inceput sa vorbeasca de unul singur, amintind tot timpul de copiii sai!” Afla cine face dezvaluirile de senzatie

Cristi Borcea a inceput sa vorbeasca de unul singur in celula. A suferit o cadere psihica puternica, dupa ultima vizita a familiei!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 mar 2014

Miron Cozma a declarat in exclusivitate pentru WOWbiz.ro ca starea lui Cristi Borcea s-a inrautatit brusc, dupa ultima vizita pe care i-au facut-o la Poarta Alba Mihaela, fosta lui sotie, si cei trei copiii ai lor.

“Este de-a dreptul emotionant ceea ce va voi spune acum. La ultima vizita pe care i-a facut-o Mihaela, fosta lui sotie, Cristi Borcea nu mai voia sa se desparta de copii. Cativa dintre detinutii de la Poarta Alba mi-au povestit ca atunci cand s-a intors in celula, Borcea era distrus. Facuse o cadere psihica puternica. A inceput sa vorbeasca de unul singur, sa aminteasca despre copiii lui. Cu totii au incercat sa-l potoleasca, mai cu seama ca, se stie, omul are si un by-pass si nu are nevoie de astfel de emotii. Unii spun ca exista riscul ca el sa aiba iar probleme cu inima”, a explicat Miron Cozma pentru WOWbiz.ro.

print
Stiripesurse.ro
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
X