Biz

Mitoseru i-a declarat razboi Andreei Mantea: "M-a innebunit! M-a inchis in duba, nu mai puteam sa respir. Sunt plin de vanatai"

Mihai Mitoseru a venit astazi la Teo Show ca sa ii declare razboi Andreei Mantea.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 12 oct 2017

Prezentatorul de la "Se striga darul" nu are deloc viata usoara cu colega lui din emisiune, Andreea Mantea. Mitoseru s-a plans lui Teo Trandafir! 

 

 

Vedeta de la Kanal D a marturisit ce i-a facut Mantea la nunta care va fi difuzata saptamana aceasta in emisiune. 

 

"M-a innebunit! Nu mai pot! M-a inchis in duba, nu mai puteam sa respir. Am niste vanatai, pacat ca nu pot sa vi le arat!", a spus Mihai Mitoseru in aceasta dupa-amiaza in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

 

 

 

La "Se striga darul, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru  se intrec in a aduna cat mai multe daruri pentru miri, colindand tara in lung si in lat, cautand cele mai spectaculoase traditii si fiind martori in cele mai frumoase momente din viata insurateilor si a familiilor acestora.

 

 

Telespectatorii ii vor putea urmari pe cei doi indragiti prezentatori in ipostaze inedite, oferind momente memorabile celor prezenti la evenimentele unice din viata mirilor.


 

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X