Biz

Povestea de viata a lui Liviu Guta! A fost arestat si umilit in inchisoare, in timp ce parintii il credeau MORT: "Timp de 4 ani mama mi-a facut parastas..."

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 mar 2017

S-a nascut in Brasov si este cel mai mic din familie. Mai are 4 frati, insa el a fost cel mai nazdravan. La doar 16 ani a fugit din tara si parintii au crezut ca e mort.
 
 
"Auzisem ca multi romani se duc in Iugoslavia sa munceasca. M-au urcat in podul vagonului si am fugit din tara. Nu le-am zis parintilor pentru ca stiam ca nu ma vor lasa. A doua zi am inceput direct munca. Exista o piata unde te vindeai. Ca sclavii. Te urcai intr-un tractor si te trimiteau ei unde considerau. Erau zile in care eram epuizat", si-a inceput Liviu Mititelu povestea.
 
 
"Aveam un rucsac cu haine, mergeam noaptea pe strada si tipam sa ma ajute Dumnezeu", a mai povestit artistul.
 
Dupa o perioada petrecuta in Iugoslavia, Liviu s-a decis sa fuga in Austria.  A plecat tot clandestin, cu trenul.
 
"Eram in Iugoslavia si aveam o paine si doi dinari in buzunat. Pe 14 iunie, chiar de ziua mea, asteptam trenul sa ma duc in Austria. A venit la mine un copil cu ochii albastri. Mi-a cerut o bucata de paine. O secunda m-am intors. Cand m-am uitat, nu mai era. Eu cred ca a fost un inger de la Dumnezeu, sa ma incerce, sa vada daca merit sa ajung in Austria.", a mai povestit Liviu Mititelu pentru WOWbiz.
 
 
"M-am dus la toaleta si m-am ascuns deasupra, am stat 15 ore in aceeasi pozitie. 
 
 
Am ajuns intr-un parc unde m-am spalat. Eram terminat de foame. Mi-am gasit un loc de munca, totul mergea bine. Insa, intr-o zi m-am dus la magazin. 
 
M-au oprit niste politisti. Mi-au pus catusele. M-au dus la sectie. Eu aveam pasaportul in lenjeria intima, dar nu m-au dezbracat complet, nu au gasit pasaportul. M-au descaltat, dupa care m-au dus in celula. M-am apucat sa mananc pasaportul, dupa trei pagini m-am oprit, mi-am dat seama ca am coperta si nu o sa pot sa-l mananc pe tot", asa a inceput experienta lui Liviu in puscarie.
 
 
"Dupa ora 20:00-21:00 imi scoteam capul pe geam si incepeam sa cant manele. Am devenit cunoscut si primeam tigari, blugi, eram "platit" sa le mai cant. Asa am reusit sa supravietuiesc 6 luni acolo. Inainte sa fiu eliberat mi-au ras sprancenele. Ei se amuzau foarte tare.
 
Mama mea mi-a facut parastas, nu stia nimeni de mine de 4 ani. A crezut ca am fost omorat pentru organe", a declarat Liviu Mititelu pentru WOWbiz.
 
 
Nu mai vorbise cu familia de 4 ani, toti il credeau mort. Liviu Mititelu a mers impreuna cu echipa WOWbiz la Brasov, in casa parinteasca. Mama lui a  povestit durerea prin care a trecut.
 
 
"Ii faceam parastase. Prin cate am trecut. Eram mereu plansa, ma duceam la serviciu. Nu dormeam noptile. Vai, prin cate am trecut", a povestit mama lui Liviu.
 
 
"Am crezut ca a murit. Ne-am gandit la ce-i mai rau", a declarat tatal lui Liviu Guta.
 
print
Stiripesurse.ro
Aveti casa izolata cu polistiren sau vata minerala? Avertismentul specialistilor in domeniu
Aveti casa izolata cu polistiren sau vata minerala? Avertismentul specialistilor in domeniu
X