Vedete

Secretul pe care l-a luat în mormânt! Ce a făcut Ileana Ciuculete cu puţin timp înainte de a muri!

Trecerea bruscă în nefiinţă a Ilenei Ciuculete a lăsat în urmă o mare de durere printre oamenii care au iubit-o sau doar au admirat-o, însă acum, la aproape o săptămână de la deces, detalii cutremurătoare ies la iveală despre modul în care a căutat cântăreaţa salvarea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Secretul pe care l-a luat în mormânt! Ce a făcut Ileana Ciuculete cu puţin timp înainte de a muri! 
icon photo
Potrivit WOWbiz, Ileana Ciuculete a apelat la un expert feng-shui înainte de moarte.

”Ne-am întâlnit destul de des şi îmi spuneau ”hai să vedem ce facem cu feng-shui-ul. Erau interesaţi să schimbe energia din casă. Există nişte reguli stricte, despre plasarea bucătăriei, a dormitorului, a vaselor de toalete. Mi-au cerut sfaturi de feng-shui. Vedeţi că mergeţi într-o familie bine închegată, dar dacă nu are poze prin casă înseamnă că sunt mai mereu plecaţi, că nu petrec mult timp împreună. Fericirea noastră depinde numai de noi. I-am spus lui Cornel: ”Fiţi fericiţi. Cu cât eşti mai fericit, cu atât eşti mai fericit.”, a spus expertul în feng-shui, Marian Golea.

Mai mult de atât, înainte de moarte, Ileana Ciuculete se arăta împlinită: ”Fericirea mi-o creez eu. Sunt fericită atunci când vreau eu, când simt eu şi dacă fac ce-mi place.”, spunea Ileana Ciuculete înainte de moarte, în timp ce specialistul în feng-shui susţine că soţul acesteia ar trebui să se bucure de toţi anii pe care i-au petrecut împreună: ”Puteau să fie mai mulţi, puteau să fie mai puţini. El trebuie să mulţumească pentru ceea ce au trăit împreună.”.

Secretul pe care l-a luat în mormânt! Ce a făcut Ileana Ciuculete cu puţin timp înainte de a muri!
De asemenea, specialistul în feng-shui a dezvăluit că soţul artistei se afla într-o perioadă extrem de proastă:
 


”Fericirea nu este perfectă. Încercaţi să maximalizaţi punctele de fericire şi să minimizaţi momentele rele. Exista un punct de compatibilitate între cei doi. Un om are patru stâlpi, unul este cel al partenerilor. Ce era mai rău în cazul lui Cornel e faptul că fiind în anul Câinelui a avut o energie foarte negativă, Casa Cimitirelor, energia Yin, iar el a primit vestea cea mai proastă, moartea. Atenţie, însă. Nu trebuie să vă panicaţi. Fiecare persoană depinde de momentul din viaţă în care se află. Ea era Dragon, cred că nu se aşteptau la această evoluţie. Ca să înţelegem, ei au avut, anul trecut, energia rea, ceea ce înseamnă că dacă păţeau ceva rău, se multiplica rapid.”, a mai precizat expertul.

Întrebat când a vorbit ultima dată cu soţul artistei, Marian Golea a dezvăluit că nu este o lună de zile de atunci.


”Nu cred că e o lună de zile de când am vorbit cu Cornel Galeş, dar era singur atunci şi mi-a zis că vor să mă cheme la casă. Singura lui şansă este să se trezească. Altfel, se va autodistruge. Luna viitoare este luna dragonului, Cornel trebuie să aibă mare grijă. Orice ar face, viaţa merge înainte. Cornel trebuie să înţeleagă asta. Noi nu suntem de acord cu darurile pe care le primim de la oameni care au plecat. Nu vrem energia lor. Există remedii pentru aceste energii negative. Trebuie să mergem la medic periodic, nu atunci când ne doare capul. E important să previi decât să tratezi.”, a mai precizat el.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, după ce a fost diagnosticată cu ciroza galopantă, provenit dintr-o hepatita C.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune