Secretul pe care l-a luat în mormânt! Ce a făcut Ileana Ciuculete cu puţin timp înainte de a muri!

Trecerea bruscă în nefiinţă a Ilenei Ciuculete a lăsat în urmă o mare de durere printre oamenii care au iubit-o sau doar au admirat-o, însă acum, la aproape o săptămână de la deces, detalii cutremurătoare ies la iveală despre modul în care a căutat cântăreaţa salvarea.

Autor: T.S.

Potrivit WOWbiz, Ileana Ciuculete a apelat la un expert feng-shui înainte de moarte.

”Ne-am întâlnit destul de des şi îmi spuneau ”hai să vedem ce facem cu feng-shui-ul. Erau interesaţi să schimbe energia din casă. Există nişte reguli stricte, despre plasarea bucătăriei, a dormitorului, a vaselor de toalete. Mi-au cerut sfaturi de feng-shui. Vedeţi că mergeţi într-o familie bine închegată, dar dacă nu are poze prin casă înseamnă că sunt mai mereu plecaţi, că nu petrec mult timp împreună.

Fericirea noastră depinde numai de noi. I-am spus lui Cornel: ”Fiţi fericiţi. Cu cât eşti mai fericit, cu atât eşti mai fericit.”, a spus expertul în feng-shui, Marian Golea.

Mai mult de atât, înainte de moarte, Ileana Ciuculete se arăta împlinită: ”Fericirea mi-o creez eu. Sunt fericită atunci când vreau eu, când simt eu şi dacă fac ce-mi place.”, spunea Ileana Ciuculete înainte de moarte, în timp ce specialistul în feng-shui susţine că soţul acesteia ar trebui să se bucure de toţi anii pe care i-au petrecut împreună: ”Puteau să fie mai mulţi, puteau să fie mai puţini. El trebuie să mulţumească pentru ceea ce au trăit împreună.”.

De asemenea, specialistul în feng-shui a dezvăluit că soţul artistei se afla într-o perioadă extrem de proastă:
 

”Fericirea nu este perfectă. Încercaţi să maximalizaţi punctele de fericire şi să minimizaţi momentele rele. Exista un punct de compatibilitate între cei doi.

Un om are patru stâlpi, unul este cel al partenerilor. Ce era mai rău în cazul lui Cornel e faptul că fiind în anul Câinelui a avut o energie foarte negativă, Casa Cimitirelor, energia Yin, iar el a primit vestea cea mai proastă, moartea. Atenţie, însă. Nu trebuie să vă panicaţi. Fiecare persoană depinde de momentul din viaţă în care se află. Ea era Dragon, cred că nu se aşteptau la această evoluţie.
Ca să înţelegem, ei au avut, anul trecut, energia rea, ceea ce înseamnă că dacă păţeau ceva rău, se multiplica rapid.”
, a mai precizat expertul.

Întrebat când a vorbit ultima dată cu soţul artistei, Marian Golea a dezvăluit că nu este o lună de zile de atunci.


”Nu cred că e o lună de zile de când am vorbit cu Cornel Galeş, dar era singur atunci şi mi-a zis că vor să mă cheme la casă.
Singura lui şansă este să se trezească. Altfel, se va autodistruge. Luna viitoare este luna dragonului, Cornel trebuie să aibă mare grijă. Orice ar face, viaţa merge înainte. Cornel trebuie să înţeleagă asta. Noi nu suntem de acord cu darurile pe care le primim de la oameni care au plecat. Nu vrem energia lor. Există remedii pentru aceste energii negative. Trebuie să mergem la medic periodic, nu atunci când ne doare capul. E important să previi decât să tratezi.
”, a mai precizat el.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, după ce a fost diagnosticată cu ciroza galopantă, provenit dintr-o hepatita C.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce tort spectaculos a primit Oana Lis! Ea si Viorel sunt personajele care "troneaza" pe desertul inedit! FOTO EXCLUSIV!

Cristi Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, gest neasteptat, la doar doua zile de la inmormantarea artistei

Un îndrăgit cântăreț a murit după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care stătea

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

În Germania se anunță un cutremur politic. Uniunea Europeană va fi înlocuită cu o „Republică Federală Europeană”?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies