Biz

Sorina Placinta detine doua vile intr-un complex rezidential din Focsani! Una dintre casele fostului ministru are aproape 1000 de metri patrati! Fiul afaceristei face inchisoare grea pentru tentativa de omor!

Sorina Placinta, fostul senator si mama lui Andrei Placinta, aflat in inchisoare pentru tentativa de omor, detine doua vile intr-un complex rezidential din Focsani.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 13 mar 2016

Sorina Placinta a fost senator, dar si ministru al tineretului si sportului in guvernul Emil Boc. Femeie de afaceri, care detine o firma de textile in Focsani, a avut mereu posibilitati materiale. Conform declaratiei de avere de pe vremea cand ocupa functii publice, Sorina Placinta avea 3 case in Focsani, dar si una in Elvetia, la Montreux, dar aceasta era pe numele fostului ei sot suedez, Stefan Sobota. Din cele 3 case din Focsani, doua sunt vile si sunt una langa alta intr-un complex rezidential in care nu se afla decat cateva locuinte. Potrivit declaratiei de avere, una dintre case are o suprafata de 140 de metri patrati, in timp ce cealalta are nu mai putin de 946 de metri patrati! Zona este imprejmuita cu un gard, iar inauntru nu se poate intra decat printr-o poarta securizata, la care nu au acces decat cei care locuiesc acolo. Sorina Placinta a iesit insa in evidenta prin fiul ei, Andrei, care a fost condamnat, in noiembrie 2013, la 4 ani si jumatate de inchisoare cu executare, fiind acuzat de tentativa de omor calificat, talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice in legatura cu un incident petrecut in 6 decembrie 2010, cand a avut un conflict cu iubita sa de atunci. Placinta si-a batut prietena si a vrut sa treaca cu autoturismul peste un barbat care a sarit in ajutorul acesteia!

print
Stiripesurse.ro
Romanca de 19 ani, violata in Italia de un batran de 74 de ani! Motivul pentru care nu i-a spus nimic mamei ei te va face sa plangi
Romanca de 19 ani, violata in Italia de un batran de 74 de ani! Motivul pentru care nu i-a spus nimic mamei ei te va face sa plangi
X