Actual

FOTO! Trei milioane de beculete pentru Sarbatori, aprinse azi in Bucuresti! Vezi cum vor fi luminate intersectiile

Aproape trei milioane de beculete, pe un traseu de 24 kilometri, vor impodobi Capitala cu ocazia sarbatorilor de iarna. Luminile de Sarbatori vor fi aprinse azi, de la esplanada cu statui din Piata Universitatii, unde a fost montat un brad inalt de 16 metri.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 29 nov 2014

Startul sarbatorilor va fi dat in Bucuresti, sambata seara, de primarul general Sorin Oprescu, prin aprinderea beculetelor si deschiderea targului de Craciun, Bucharest Christmas Market, la ora 18.00.
Pe esplanada cu statui din Piata Universitatii vor fi deschise, ca si in anii precedenti, 100 de casute amenajate special pentru Targul oficial de Craciun al Capitalei. Casutele, spun organizatorii, vor transforma centrul Bucurestiului intr-un Sat Magic al Sarbatorilor de Iarna, decorat cu peste 14 tone de cetina. Astfel, timp de o luna, la Bucharest Christmas Market iubitorii de frumos pot achizitiona obiecte traditionale, ceramica pictata, lemn cioplit, icoane si panzeturi brodate, costume si masti traditionale, jucarii din lemn si instrumente muzicale, globuri pictate manual, coronite din crengute de brad sau ghirlande si lumânări parfumate.

De asemenea, vizitatorii se pot delecta cu produse traditionale romanesti, cozonaci, vin fiert, turta dulce, placinte aburinde, magiun, dulceturi, miere, siropuri si pot cumpara cadouri inedite celor dragi.
La esplanada cu statui va putea fi admirat si traditionalul brad de Craciun, incarcat cu acadele, clopotei si luminite.

print
Stiripesurse.ro
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
Doliu in muzica! Un cunoscut cantaret A MURIT dupa ce a pierdut lupta cu cancerul - Era prea tanar sa se duca
X