Biz

Vestea ca Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu s-au despartit a pus lumea televiziunii pe jar -Prima reactie a prezentatoarei de stiri despre separare! Vezi aici cum a comentat zvonurile

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de pe micul ecran, nimeni nu ar fi banuit ca in cuplul Andreea Berecleanu-Andrei Zaharescu exista neintelegeri. Desi nu vrea sa vorbeasca prea mult pe marginea acestui subiect, prezentatoarea de stiri a declarat, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, ca nu a divortat.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 28 aug 2013

Aparent unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz-ul autohton, se pare ca relatia dintre sotii Andreea Berecleanu-Andrei Zaharescu s-a racit, in ultima vreme. Insa cei doi s-au dovedit a fi extrem de discreti, nu s-au expus mai deloc in public, cat despre spalatul rufelor pe micul ecran, in fata telespectatorilor, nici nu se pune problema. Insa informatia potrivit careia Berecleanca si Zaharescu s-ar fi separat a pus show-biz-ul pe jar, insa cei doi refuza, deocamdata, sa comenteze prea mult pe marginea acestui subiect.

Totusi, reporterii WOWbiz.ro au reusit sa obtina prima declaratie a prezentatoarei TV, in legatura cu aceasta informatie-bomba: “Sa comentez eu niste zvonuri? Nu am divortat”, a declarat Andreea Berecleanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu s-au cunoscut in urma cu aproximativ 15 ani, pe cand lucrau impreuna la PRO TV, iar la doi ani si-au dat seama ca se iubesc. S-au casatorit si sunt parintii a doi copii.

print
Stiripesurse.ro
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
Scos din casa in sicriu, chiar de ziua lui. Baietelul gasit mort intr-o fantana din Moldova, condus pe ultimul drum
X