Biz

VIDEO Corina Bud da cartile pe fata: "Eu nu am avut curajul sa recunosc ca s-a terminat" - Afla de cand si de ce nu mai e cu tatal copilului ei

Corina Bud nu mai formeaza un cuplu cu tatal baiatului ei.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 8 mar 2016

Corina Bud a facut declaratii surprinzatoare dupa ce iubitul ei a fost surprins de paparazzii cu o alta femeie.

Sambata seara, paparazzii WOWbiz.ro l-au filmat pe Nelu Bud, barbatul cu care Corina a avut o relatie de 20 de ani, intr-o ipostaza compromitatoare.

Dupa ce a luat cina cu o bruneta misterioasa, Nelu Bud s-a retras cu domnisoara acasa, in caminul conjugal.

"Fac foarte bine, l-am adus pe Robin la baschet, sunt ok. Robin nu trebuie amestecat in aceasta poveste. El e foarte fericit. Eu si ex-ul meu ne iubim foarte mult copilul, avem activitati impreuna. Eu, sambata seara, eram la o cantare, in Brasov. Eu imi asum ce se intampla. Ne-am despartit de ceva vreme, n-are legatura cu filmuletul. Am hotarat de comun acord sa terminam relatia. Probabil ca in urmatoarea perioada sa anunt. Eu sunt o femeie cu principii si mi-as fi dorit o familie pentru Robin. Dar nu mai vreau sa fiu atat de conservatoare, vreau ca Robin sa aiba o mama care zambeste mult. Vreau sa ma concentreze pe mine, pe cariera mea", a spus ea.

"Pur si simplu nu am mai functionat. A fost o relatie frumoasa. Pur si simplu nu a mai mers. Se mai intampla. Cred ca e important e sa avem curajul sa o spunem. Eu nu am avut", a spus ea.

print
Stiripesurse.ro
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
Ce se intampla cand tii lumanarea la moartea cuiva. Cad pacatele lui asupra ta?
X