Actual

VIDEO Cum arata Georgiana Matac dupa ce a fost la salon! Transformarea este spectaculoasa! Era Cenusareasa, acum e WOW!

STIRILE
WOW
Publicat Joi, 28 Ianuarie 2016 00:00

Zi mare pentru Georgiana Matac! Adolescenta a carei familie a fost ajutata de Gigi Becali cu un apartament a inceput munca. Georgiana a mers la birou, a stat de vorba cu colegii si a aflat ce trebuie sa faca. Apoi, a avut parte de o mare surpriza. A fost dusa la salon pentru o transformare de look!


Tanara a fost pensata si machiata, tunsa si coafata. Si-a facut manichiura, iar la final s-a admirat in oglinda! Transformarea este uriasa!"Nu imi vine sa cred ca toate astea mi se intampla mie! Am impresia ca visez!
WOW! Imi place! O zi plina de surprize! Sunt foarte schimbata"
, a spus Georgiana emotionata.

S-a intors la birou si a lasat pe toata lumea cu gura cascata! Nimeni nu se astepta sa o vada asa!

Georgiana a primit uniforma si un telefon de serviciu, un mobil de ultima generatie, si e gata sa inceapa treaba.

 

Bruneta are un salariu de 2000 de lei.

Si transformarea nu se opreste aici! Stilistul Maria Andrei i-a mai facut o surpriza! I-a pregatit mai multe tinute care ii vin perfect si care ii scot in evidenta calitatile fizice.

 

Andreea Mantea i-a facut si ea un cadou: un rimel care i-a facut cu ochiul Georgianei. "Stiu ca iti doreai mult", i-a spus prezentatoarea de la WOWbiz.

print
Stagiu militar obligatoriu din nou. Vestea proasta care ii afecteaza pe toti tinerii din Romania. Cand ar putea intra in vigoare
Stagiu militar obligatoriu din nou. Vestea proasta care ii afecteaza pe toti tinerii din Romania. Cand ar putea intra in vigoare
X