Paparazzi

VIDEO EXCLUSIV! Doamne, cat de mare si frumoasa s-a facut fetita Danei Nalbaru si a lui Dragos Bucur! Sofia e o adevarata domnisoara si isi ajuta mama sa-l imbrace pe bebelusul familiei, Kadri! Imagini superbe cu toti patru la cumparaturi

Dana Nalbaru, fosta componenta a trupei HI-Q, si sotul ei, Dragos Bucur, au doi copii superbi care le fac viata frumoasa. Sofia a crescut, s-a inaltat si e o adevarata domnisoara, iar micutul Kadri e rasfatatul familiei.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 23 ian 2016

Dana Nalbaru s-a retras din muzica o perioada ca sa se ocupe de cel mai mic membru al familiei care a venit pe lume in iulie, micutul Kadri. Cantareata are si ajutor de nadejde, pe sotul ei, Dragos Bucur, care incearca sa-si petreaca majoritatea timpului in sanul familiei, dar si pe Sofia, sora lui Kadri care e deja o domnisoara. Sofia are alte preocupari acum, nu se mai joaca cu papusi sau mai coloreaza. In grija ei, Dana il poate lasa oricand pe Kadri, Sofia fiind foarte atenta cu el.

Recent, paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe toti patru intr-un mall din Capitala, unde fusesera la cumparaturi. Celebra familie a atras toate privirile.

Sacosele cu cumparaturi le-au pus in caruciorul lui Kadri, asta pentru ca baietelul statea in bratele mamei lui. Dragos Bucur impingea carutul, ajutat din cand in cand de Sofia, iar Dana il tinea in brate pe micut. Inainte de a iesi din mall, cei patru s-au oprit ca sa-si puna gecile pe ei. Prioritatea a fost insa sa-l imbrace pe Kadri. Sofia a cautat imediat caciula, haina si fularul si si-a ajutat mamica sa-l imbrace pe micut.

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X