Biz

VIDEO EXCLUSIV! Ilinca Vandici a luat decizia: isi pune silicoane! Vezi cand face aceasta interventie! Vedeta Kanal D raspunde in premiera, cu toata sinceritatea, la intrebarea: "Ai sau nu operatii estetice?"

Ilinca Vandici nu a calcat pana acum pragurile clinicilor medicilor esteticieni, insa e decisa sa o faca. Vedeta Kanal D isi va pune siliocoane!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 1 ian 2016

Ilinca Vandici se numara printre putinele vedete din showbiz care nu au apelat la bisturiu ca sa-si faca modificari la aspectul fizic. Vedeta Kanal D se poate mandri ca e naturala. Deocamdata sustine ca nu considera ca are nevoie sa-si faca vreo interventie, insa pe viitor cu siguranta isi va pune silicoane. Asta se va intampla insa abia dupa ce va aduce pe lume un copil.

“Am vazut in presa articole cum ca am operatii estetice… fix pe mine m-au gasit. N-am nicio operatie estetica, pe "probatelea". Nu ma ascund. Nu am nevoie si nu consider ca e cazul. Eu consider ca sunt bine asa cum m-a lasat Dumnezeu si am farmecul meu si daca nu am operatii. Dar nu am nimic impotriva celor care au apelat la astfel de interventii, ba dimpotriva, le doresc sanatate. Fundul bombat il muncesc la sala foarte mult. Silicoane cu siguranta o sa-mi pun dupa ce voi avea copii pentru ca voi avea nevoie si-mi doresc sa raman o femeie cu un aspect fizic placut si atunci da, voi apela la aceasta metoda”, a declarat Ilinca Vandici pentru WOWbiz.ro.

print
Stiripesurse.ro
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
Un mare fotbalist roman a murit acum aproape o luna si nimeni nu a stiut! A MURIT in anonimat! Dumnezeu sa il odihneasca
X