Biz

VIDEO Gigi Becali le-a mai dat o sansa fratilor cersetori! Dupa ce si-au batut joc de casa primita de la el, Ana si Nelu au o noua locuinta! Uite unde s-au mutat!

STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 3 mar 2016

Au primit o casa mobilata si utilata, insa ei au transformat-o intr-o... groapa de gunoi! Imaginile cu locuinta primita de la Gigi Becali, impresionat de drama familiei baietilor cersetori de la Victoriei, erau oribile! Au distrus casa, au lasat mizerie cumplita in urma lor.

##VIDEO411675##


Familia Florea, doar o parte, Ana si Nelu adica, au primit o noua sansa. Dupa ce a aflat ca cei doi frati s-au mutat la o matusa din cauza neintelegerilor cu parintii si fratele lor mai mic, Gigi Becali a decis sa le dea o noua locuinta.

"Frate-miu a facut dezastru acolo. El, Radu, si prietenii lui. Noi aveam mereu grija de casa. Eu si sora-mea. Faceam curat, faceam mancare. Ne pare rau de casa aia. Ar fi trebuit sa avem grija de ea. Trebuia sa fim o familie unita, noi nu am fost", a declarat Nelu la WOwbiz.

"Nu stiu de ce au facut asta. De ce au ales sa plece din palat si sa se duca in jeg. Ana si Nelu au suferit mult, au plans. Radu nu a inteles, e mic, e copil", a spus matusa care i-a gazduit.

Nelu abia asteapta sa inceapa o noua viata, mai ales ca a primit o noua sansa. "Cel mai important este sa avem unde sta. Nu ne-am inteles bine mai ales din cauza tatalui nostru. Ne ameninta... Mi-e si rusine sa spun de ce", a explicat el.

Cei doi frati au ajuns in Berceni, intr-un complex de camine construit de Becali pentru persoanele nevoiase. Au primit o camera in care pot duce o viata decenta. "E bine ca e cald. Ne pricepem si noi sa ne facem de mancare. Sunt fericit ca avem unde sa stam. Nu imi vine sa cred ca am primit o alta sansa. Are o inima de aur", a spus Nelu la Kanal D. Cei doi frati nu vor plati utilitatile. "Promit sa facem curat. Poate o sa ma angajez si eu undeva. Vreau sa imi schimb viata", a explicat el.

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X