Biz

VIDEO Loredana Chivu sufera la frumusete! Blonda si-a operat azi nasul si si-a tunat fundul - Uite ce nu poate sa faca

STIRILE
WOW
Publicat Miercuri, 24 Februarie 2016 00:00

In ciuda rugamintilor mamei sale de a nu isi mai modifica nimic la corp si la fata, Loredana Chivu a pornit dis de dimineata spre medicul Kasem unde s-a mai tunat inca o data.

"Nu prea am dormit, m-am trezit speriata si am visat ciudat. Am emotii, cand e vorba de fata, e complicat. DAca nu iese bine operatia, nu ai ce sa mai faci. La fund nu am emotii, nu imi pun implanturi",
a marturisit Loredana inainte de operatie.

Emotionata si batuta la cap de mama ei sa renunte, Loredana Chivu a avut un mic atac de panica si a trebuit sa fie calmata de Kasem. In cateva minute, dupa ce s-a demachiat, blonda a fost desenata cu un marker special. In timp ce astepta cuminte, Lore i-a spus lui Kasem ca, daca tot e pe masa de operatii si e anesteziata, sa ii ia putin din burta.

Pe seara, Loredana Chivu a intrat in direct la WOWbiz cu noul ei nas de care e mandra: "Nu imi place sa bolesc, azi m-am ridicat si m-am plimbat. Ma deranjeaza ca nu pot sa respir pe nas si ca nu am mancat.""De maine poate sa faca orice miscare, dar nu poate alerga sau sa sara. Poate sa mearga si la piata, si sa conduca. Am facut operatia cu laser si trebuie sa tina bandajul 10 zile pe nas. Fara zdruncinat in schimb!", a marturisit medicul Kasem.

print