WowNews logo WOWnews
Stories
10 rețete de ouă umplute ideale pentru Revelion!

Stiri

10 rețete de ouă umplute ideale pentru Revelion!

10 rețete de ouă umplute ideale pentru Revelion! O să te lingi pe degete.

Ouăle umplute sunt un aperitiv foarte simplu și de efect, perfect pentru masa de Revelion. Pe lângă clasicele salate de crudități sau boeuf, fripturi și sarmale, ouăle umplute sunt alegerea cea mai simplă pentru un preparat mega gustos. Din fericire ele sunt și foarte ușor de preparat. Așa că haideți să descoperim împreună 12 rețete de ouă umplute, pentru masa de la petrecerea dintre ani.

Citeste si: Igor Cuciuc, declarații despre moartea fiicei sale, în vârstă de 17 ani. Artistul este de părere că o mână criminală i-a luat viața: “S-a ascuns adevărul.”- kfetele.ro

Ouă umplute cu pate și maioneză

Pentru acest preparat ai nevoie de 10 ouă, un pate de porc sau pasăre, în funcție de gust, smântână, ulei pentru maioneză și o linguriță de muștar.
Astfel, se fierb ouăle, se curăță, se taie pe jumătate, se scoate gălbenușul pe care îl punem într-un bol separat și le amestecăm cu pateul. Jumătățile se umplu cu această pastă, iar separat, facem o maioneză. La început punem lingurița de muștar pentru a nu se tăia și la final amestecăm cu smântână.

Se pun ouăle cu umplutura în jos și se ornează cu amestecul dintre maioneză și smântână cu ajutorul unui șpriț.

Ouă umplute cu pastă de avocado

Pregătim 3 avocado, sucul a jumătate de lămâie, 6 ouă, 200 g de iaurt și după ce scoatem ouăle de la fiert, amestecăm gălbenușurile cu avocado, stropim cu lămâie și adăugăm iaurtul. Adăugăm sare în funcție de gust, iar apoi, evident, umplem ouăle.

Ouă umplute cu pastă de anchois

După ce punem 6 ouă la fiert, pregătim 50 g unt și o lingură pastă de anchois. Amestecăm untul cu gălbenușurile tari și pasta de pește până obținem o pastă omogenă. O punem apoi în ouă, pe care le putem orna cu frunze de ceapă verde, pentru un gust mai fresh.

Ouă umplute cu muștar

Pentru a realiza acest aperitiv, avem nevoie de 6 ouă, 2 linguri ulei, una de muștar, una de mărar tocat, un praf de zahăr, sare și 6 măsline.

Ouăle se curăță, se taie, iar gălbenușurile se freacă adăugând câte puțin ulei, sarea, zahărul, muștarul și mărarul tocat. Se umple fiecare jumătate de ou, peste care punem la final jumătate de măslină cu fața în jos.

Ouă umplute cu ton

Pregătim 6 ouă fierte, o conservă de ton în ulei, 3 linguri de ceapă tocată foarte fin, 2 căței de usturoi pisați, o linguriță de muștar și 3 linguri de maioneză.

Probabil cel mai complex preparat din această listă, acesta are timpul de realizare puțin mai lung decât restul. Astfel, adăugăm tonul, gălbenușurile fărâmate și restul ingredientelor. Pasta trebuie să fie una foarte fină în cazul în care umplem ouăle cu șprițul motiv pentru care ar fi ideal să folosim un blender de mână.

Citeste si: A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii: Ce recomandă medicii- kanald.ro

Citeste si: Anunțul Niculinei Stoican a luat prin surprindere o țară întreagă. E CONFIRMAT! Ce se zvonea de luni bune, a devenit realitate. Iată ce a dezvăluit interpreta de muzică populară în văzul tuturor. Fanii sunt fără cuvinte- radioimpuls.ro

Ouă umplute cu ficăței de pui

După ce fierbem ouăle și 150 g ficăței, pasăm gălbenușurile cu ficățeii, le amestecăm cu pătrunjel tocat fin, 30g unt și un praf de sare. Umplem albușurile de ou cu această compozitie cu lingura, pentru că amestecul nu va fi destul de omogen pentru a folosi un instrument special decât dacă trecem pasta prin blender.

Ouă umplute cu iaurt și cașcaval

Ingredientele necesare sunt: 20 ouă, 3 cutii iaurt, 400 g maioneză, 6 linguri cașcaval dat prin răzătoarea mică, 2 castraveți murați tăiați mărunt, 3-4 linguri mărar tocat sau pătrunjel, sare și piper după gust. Amestecăm gălbenușurile cu cașcavalul, castraveții murați, o cutie de iaurt, maioneză după ochi, sare și piper. Se umplu apoi ouăle, iar deasupra turnăm sosul preparat din restul de maioneză, iaurt și verdeață.

Citeste continuarea pe kfetele.ro