100 000 de măști de protecție au fost aduse cu avionul din Turcia

Ministerul Apărării Naţionale a anunțat joi seara, 2 aprilie, că o aeronavă din Turcia a adus 100 000 de măști de protecție.

Autor: A.B.G.

In articol:

O aeronavă C-27 J Spartan a Forțelor Aeriene Române a executat joi, 2 aprilie, un zbor pentru aducerea, în România, a unor echipamente de protecție medicală din Turcia constând în 100 de mii de măști de protecție tip FFP2 și FFP3.

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, despre creșterea dramatică a cazurilor de coronavirus din România: Acest virus nu alege!

100 000 de măști de protecție au fost aduse cu avionul din Turcia

Măștile de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

 

Citeste si: Decizie neașteptată la un spital din Bacău: Şefa DSP a refuzat astăzi o donaţie de 100 de litri de dezinfectant pentru spitalele din oraş

Distribuirea echipamentelor de protecție va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, echipamentele vor fi alocate, în funcție de nevoi, personalului medical din țară și echipajelor operative care acționează în teren.

Citeste si: Încă șapte decese din cauza COVID-19. A căzut și ultima redută din România

Ministerul Apărării Naţionale dispune de forțe și mijloace gata în orice moment să sprijine autoritățile centrale și locale în acţiuni destinate limitării răspândirii virusului COVID-19, conform planurilor de cooperare. La nevoie, MApN poate acționa și cu forțe și mijloace suplimentare celor deja pregătite, având personal și mijloace tehnice menținute în rezerva acțională.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cat dureaza simptomele de Coronavirus si cand incetezi sa mai fii contagios?

COVID-19 mai face o victimă de renume. Adam Schlesinger murit

Arde Europa în plină pandemie COVID-19! Marele pericol e la granița României. Gestul scandalizează EU și SUA

Horoscop Zilnic Duminică 25 Iulie 2021: Vărsătorii se află în toiul unei perioade aglomerate a vieții lor însă este și una în care au parte de rezultate foarte bune

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies