13 femei au fost dezbrăcate și controlate de către angajații aeroportului din Doha, după ce a fost găsit un nou-născut în baie!

Guvernul australian este îngrijorat, după ce 13 persoane au fost controlate de către autoritățile din Doha.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

13 femei umilite în aeroport, după ce un bebeluș a fost găsit în baia avionului

Treisprezece femei din Australia au fost verificate în aeroportul din Doha, după ce un copil nou-născut a fost găsit în baie. Lunea trecută, echipa a găsit un bebeluș născut prematur și abandonat fix în toaleta din avion. Echipajul a chemat o Ambulanță la fața locului și le-a spus acestor femei că trebuie să fie verificate atente. Ulterior, autoritățile nu au lăsat ca pasagerele să meargă înapoi în Australia și le-au controlat.

13 femei umilite în aeroport, după ce un bebeluș a fost găsit în baia avionului


In articol:

Citeste si: Povestea fotografiei cu bebelușul care încerca să îi scoată masca unui medic! "Am fost surprinşi de gestul bebeluşului..."

În urmă cu doar o săptămână mai multe femei au fost nevoite să îndure umilințe din partea echipajului de la aeroportul din Doha. Totuși, se pare că aceste femei au respectat deciziile și au mers, dar cu toate acestea, ce a urmat este greu de închipuit. Cele 13 persoane au fost obligate să își dea lenjeria intimă jos și fără să aibă drept la replică, acestea au fost atent examinate de către medicii de pe Ambulanță. Totuși, se pare că femeilor nu li s-a precizat faptul că a avut loc un incident. De asemenea, autoritățile din Australia a cerut explicații celor din Qatar pentru cele întâmplate. 

Citeste si: Vulpiţa şi Viorel revin în forţă! Anunţ oficial. Cine dă marea lovitură cu ei? - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

13 femei umilite în aeroport, după ce un bebeluș a fost găsit în baia avionului
aeroport

„Am înregistrat oficial plângerea privind incidentul din Qatar şi am fost asiguraţi că vom primi informaţii detaliate şi transparente curând”, au precizat reprezentanţii Departamentului de Afaceri Externe australian.

Persoanele susțin că au trecut prin momente cumplite și mai declară faptul că s-au simțit extrem de umilite, iar la întoarcerea în Australia, acestea au făcut plângere. Ba chiar mai mult, ele susțin că le-au fost încălcate mai multe drepturi. 

Guvernul din Australia nu are autoritatea să efectueze o investigație a acestui eveniment neplăcut, însă Departamentul de Afaceri Externe australian colaborează cu guvernul din Qatar pentru a rezolva problema. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 1 Decembrie 2020: Astrele te sfătuiesc să fii mai sceptic astăzi

Boala mai devastatoare decât COVID-19! Sute de mii de oameni au murit deja din cauza ei

Doamne ferește! Ce a scris presa din SUA despre Bianca Drăgușanu! Cum au descris-o jurnaliștii americani

Povestea impresionantă a tatălui cu 150 de copii! Cum a reușit să ajungă la acest număr impresionant: "Mi-am propus să fac 10 copii pe an..."

O mai țineți minte pe Larisa Vasile, fosta concurentă de la Exatlon? Ce face acum și ce legătură are cu un fost concurent de la Puterea dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies