2016, cel mai bun an pentru vedetele eliberate din inchisoare! Lista celor fericiti cuprinde nume grele din cele mai diverse domenii!

Anul ce urmeaza sa se incheie s-a dovedit unul de bun augur pentru o serie de persoane publcie, care au fost eliberate conditionat din inchisoare.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descrierePentru ca au calcat gresit in diverse ocazii, cele mai multe dosare penale fiind pentru evaziune fiscala si spalare de bani, numeroase nume mari ale scenei politice autohtone sau ale mediului de afaceri au fost condamnate, in ultimii ani, mai ales, la ani grei de inchisoare. Anul care tocmai sta sa se incheie reprezinta insa pentru o parte dintre VIP-urile care se aflau dupa gratii un reper fericit, pentru ca in 2016 au fost eliberate conditionat, dupa executarea cel putin a unei treimi din pedeapsa. In capul listei troneaza Ioan Becali, celebrul impresar, care a ajuns in libertate dupa ce judecatorii au considerat ca omul de fotbal poate fi eliberat inainte de termen, dupa ce primise 6 ani si 7 luni de detentie, pe 1 martie 2014, in "dosarul transferurilor". Din pacate pentru Giovanni, intr-un nou dosar, in care acesta a recunoscut ca i-a dat mita judecatoarei Geanina Terceanu, deja a primit, intr-o prima instanta, o alta condamnare, asa ca anul viitor sunt sanse bune ca Becali sa se intoarca dupa gratii.

Vezi pe stirilekanald.ro lista completa a vedetelor eliberate din detentie in 2016


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate