3 idei de cadouri pe care i le poți oferi gentlemanului din viața ta

Așa cum orice femeie apreciază atenția la detalii de care dă dovadă bărbatul din viața ei, așa și un gentleman autentic va aprecia darurile pe care le primește și care sunt în armonie cu felul său de a fi.

Distribuie pe:

Cu alte cuvinte, ori de câte ori îți dorești să-i dăruiești partenerului tău un cadou memorabil, ține cont să optezi pentru unul pe care să îl poarte de fiecare dată cu drag și cu zâmbetul pe buze. Prin acest articol ne propunem să venim în ajutorul tău cu 3 idei de cadouri pentru bărbatul din viața ta, cu care nu ai cum să dai greș:

Ceasul de mână

Ceasul de mână este unul dintre simbolurile rafinamentului masculin. Există modele de ceasuri bărbătești pentru toate stilurile vestimentare, de aceea îți recomandăm să ții cont de acest lucru când îi oferi partenerului tău un astfel de cadou. De exemplu, dacă iubitul tău este adeptul stilului casual, optează pentru un model de ceas în același stil, pentru că acesta îi va completa de minune outfit-ul. Când vine vorba de alegerea unui ceas, este indicat să te orientezi întotdeauna la unele fabricate de brand-uri cu prestigiu, pentru că acestea prezintă două avantaje esențiale: rezistență și eleganță. 

Dacă partenerul tău este un fan înfocat al tehnologiei și este la curent cu ultimele apariții din domeniu, un smartwatch este o opțiune pe care merită să o iei în considerare și care, cu siguranță, îl va surprinde. Beneficiul principal al unui astfel de ceas este unul funcțional: se poate conecta cu telefonul, monitorizează activitatea fizică, ba chiar unele modele mai performante funcționează ca niște smartphone-uri în miniatură. 

 

Ochelarii de soare

La fel ca în cazul ceasurilor, există ochelari de soare pentru toate stilurile, preferințele, anotimpurile. În plus, și pentru toate formele fețelor, principalul criteriu după care îți sugerăm să te ghidezi dacă vrei să-i oferi gentlemanului din viața ta o pereche de ochelari de soare care să i se potrivească perfect. Interesează-te, înainte de orice altceva, ce tip de rame corespunde fiecărei forme a feței, pentru a nu da greș. Apoi, ține cont de stilul vestimentar al iubitului tău: dacă este adeptul alegerilor vestimentare clasice, îți sugerăm să optezi pentru o variantă care să meargă în aceeași direcție. În schimb, dacă iubitul tău este nonconformist și îi place să facă tot felul de combinații șic, optează fie pentru o culoare care îi va evidenția personalitatea, fie pentru un model pe care doar cineva cu atitudinea lui l-ar putea purta: cu bun-gust și cu încredere. Și în cazul ochelarilor de soare este important să te orientezi la brand-uri renumite, care nu te vor face să ai dubii în privința calității. Știi doar cât de importantă este calitatea pentru un gentleman autentic.

 

Cămășile 

Versatile, cu o notă de bun-gust, cămășile reprezintă o piesă vestimentară ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui gentleman. Casual, office sau pentru ocazii cu totul speciale, există o mulțime de modele de cămăși bărbătești BMan de calitate. Alege pentru partenerul tău un model care să îi reflecte personalitatea: optează pentru o cămașă simplă, dacă iubește minimalismul; orientează-te la un model îndrăzneț, dacă firea lui este una extrovertită. Pe lângă aspectul plăcut, este important să ții cont și de calitatea materialului cămășii, care să asigure tot confortul necesar, inclusiv când vine vorba de evenimentele cu ștaif.  În spatele oricărui gentleman care apreciază eleganța la cel mai înalt nivel există un bărbat care dorește să îmbine confortul cu rafinamentul. 

 

Orice cadou ai alege pentru partenerul tău, amintește-ți că darul cel mai important pe care i-l poți oferi zi de zi este dragostea ta sinceră.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate