30.000 euro strânși în 20 de ore pentru familia lui Alex Chelba, victimă la Colectiv! Rudele tânărului au fost evacuate din casă

Doar 20 de ore au fost necesare pentru strângerea a 30.000 euro, bani care vor fi donați familiei lui Alex Chelba, victimă în Colectiv, care a rămas recent fără casă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Gest uriaș făcut de internauți pentru familia lui Alex Chelba, un tânăr mort în Colectiv. Tatăl lui Alex, Jean Chelba, a fost unul dintre cei mai cunoscuți protestatri #rezist, însă a murit și el acum 5 luni. Recent, familia Chelba s-a trezit cu o nouă problemă – a pierdut locuința în care locuia, din cauza unui credit neachitat.

fara descriere

Prietenii familiei au recționat rapid și duminică dimineață au demarat o strângere de fonduri prin intermediul rețelei Facebook. Programată pentru 3 luni, aceasta s-a încheiat ieri, după doar 20 de ore. Suma atinsă a fost de 142.513 lei, adică 30.000 euro.

Citeste si: A murit Jean Chelba, tatăl lui Alex, tânărul fotograf mort și el la Colectiv

Citeste si: Am aflat ce dorea sa faca Alex Chelba inainte de a muri in Colectiv! Pe ea trebuia sa o fotografieze!

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV! Cum arata mormantul lui Alex Chelba la un de la incendiul din Colectiv! Fotograful a fost prietenul de suflet al lui Cabral si al sotiei sale!

Casă pierdută pentru un credit de 3.000 euro

”Astăzi, Jean Chelba ar fi împlinit 68 de ani. Într-o lume dreaptă, i-ar fi sărbătorit acasă, alături de fiul său Alex și de restul familiei. Alex a murit însă de septicemie, în spital, după Colectiv. Iar Tataie s-a stins și el, cu sufletul făcut cenușă, în ianuarie 2019. Acum, familia celor doi a mai fost lovită de o nedreptate, favorizată tot de legislația șubredă a statului român.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate