5 culori care iti afecteaza viata fara sa stii

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Culorile sunt esentiale in viata noastra si sunt de nelipsit din orice design. Egiptenii, grecii si chinezii au fost primii din istorie care s-au gandit sa foloseasca culorile pentru imbunatatirea dispozitiei.

Carl Jung, un psihiatru renumit si promotor al terapiei artistice, a considerat ca exprimarea prin culori ar putea dezvalui partile mai adanci ale mentalitatii. De asemenea, este un fapt dovedit ca culorile au puterea de a imbunatati starea mentala si pot influenta modul in care te simti. Hai sa vorbim despre semnificatia culorilor si despre modul in care acestea iti pot imbunatati starea de spirit cand le folositi in design interior.

1. Rosu

Pentru multi aceasta culoare simbolizeaza focul si sangele si este, de asemenea, asociata cu iubirea, pasiunea, dorinta si caldura. Dar putini stiu ca aceasta culoare te poate afecta psihologic.

Rosul iti poate imbunatati starea de spirit si genereaza emotie, dar si iritare. Are puterea de a te face sa te simti provocatoare, poate fi un imbold care sa te faca sa pui in practica anumite actiuni, dar...

Citeste continuarea pe acasa.ro

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate