5 greşeli URIAŞE pe care le facem când vrem să slăbim! Vezi care sunt şi de ce sunt periculoase!

5 greşeli URIAŞE pe care le facem când vrem să slăbim! Vezi care sunt şi de ce sunt periculoase!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Curele de slăbire fulger nu sunt niciodată o soluție bună pe termen lung pentru a ajunge în bună formă fizică. Răzvan Stratulat, antrenor de fitness, explică cele cinci greșeli pe care mulți le fac atunci când aleg să țină o astfel de dietă.

“Curele de slăbire nu reprezintă, pe termen lung, o soluție benefică. Mulți din cei care aleg această metodă de a ajunge în formă fac următoarele cinci greșeli.

1. Vrei rezultate peste noapte

Nu încerca să scapi într-o lună de kilograme depuse pe parcursul anului sau al iernii. Nu vei reuși decât să slăbești nesănătos, să încetinești metabolismul iar, atunci când vei reveni la stilul de viață cu care erai obișnuit, vei acumula rapid kilogramele pierdute. Încearcă să slabești treptat, ia lucrurile pas cu pas, cu răbdare și multă voință. Mai bine ajungi la target mai târziu, decât acum, în câteva săptămâni, pentru ca apoi totul să se întoarcă împotriva ta.

fara descriere

2. Te înfometezi

Dacă începem să privăm organismul brusc de nutrienți, se va transforma totul într-o corvoadă. Cât timp “dieta” se bazează doar pe renunțare vom fi mereu tentați să cedăm. Trebuie să abordăm problema cu calm și răbdare, să progresăm de la o săptămână la alta, să încercăm să eliminăm unul câte unul din “alimentele interzise”.

3. Nu faci mișcare

Procesul de slăbire nu presupune numai dietă. Kilogramele în plus și celulita datorate stilului de viață sedentar nu vor ceda ușor numai prin “dietă”. Ai nevoie de mișcare! Dacă nu îți permiți un antrenor personal, poți merge la clase de grup. Nu uita să faci mișcare în viața de zi cu zi: nu lua liftul, urcă pe scări ; mergi pe jos măcar 15 minute pe zi; dimineața când te trezești după o ușoară înviorare, fă 20 de abdomene.

Citeşte materialul integral pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate