5 orașe din Europa pe care merită să le vizitezi în 2020

5 orașe din Europa pe care merită să le vizitezi în 2020. Orașe superbe din Europa pe care le poți pune pe lista de destinații de vacanță pentru anul 2020

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Îți recomandăm 5 orașe din Europa pe care merită să le vizitezi în 2020. Anul abia a început și, dacă nu ai apucat să îți faci rezoluții, poți pune pe listă câteva destinații de vacanță din Europa.


In articol:

Sunt desigur orașe europene cu mare priză la turiști pe care le-ai putea vizita, precum Paris, Veneția sau Roma, dar sunt atâtea alte destinații de vacanță superbe, pe care merită să le vezi și să le explorezi la pas.

5 orașe din Europa pe care merită să le vizitezi în 2020

1. Praga, Cehia

Praga
 

Este superb primăvara în Praga! Capitala Cehiei este un oraș foarte popular când vine vorba de destinații turistice. Este indicat să o vizitezi primăvara sau toamna, când nu este foarte aglomerat și te poți bucura de atracțiile turistice fără înghesuială, fără să fie nevoie să stai la cozi care par interminabile. De bifat Podul Carol (Karlův most), Centrul vechi, Ceasul astronomic și Palatul Lobkowicz (Lobkovicky palac).

2. Galway, Irlanda

Galway

Micuțul orășel medieval de pe coasta vestică a Irlandei este perfect pentru un city-break cu gașca de prieteni. În Galway poți simți adevăratul vibe al Irlandei, poți rătăci ore în șir pe străduțele colorate ale orașului, poți mânca și bea bine în numeroasele pub-uri primitoare și gălăgioase.

Citeste si: 8 destinații turistice pentru cele mai frumoase fotografii pe Instagram

3. Naxos, Grecia

Naxos

Plajele de pe insula grecească Naxos sunt renumite. Sunt mulți care spun că plajele din Naxos sunt cele mai frumoase nu doar din Grecia, ci din toată Europa. Dacă nu vrei să faci băi de soare și să te scalzi în Marea Egee, poți vizita satele tradiționale de pe insulă sau poți face drumeții pe Muntele Zas.

4. Edinburgh, Scoția

Edinburgh
 

Al doilea oraș ca mărime din Scoția după Glasgow, Edinburgh este o atracție vie, trepidantă, plină de atracții turistice, un mix interesant între medieval și contemporan. Edinburgh este foarte ușor de explorat la pas, nu e nevoie să apelați la mijloace de transport în comun.

5. Reykjavik, Islanda

Reykjavik
 

Un alt oraș european pe care îl puteți vizita la pas este Reykjavik, capitala și cel mai mare oraș din Islanda. Băuturile alcoolice sunt foarte scumpe aici, din cauza taxelor impuse. Cea mai nordică capitală din lume este micuță, dar modernă, foarte curată și colorată, cu o viață de noapte vibrantă. Pentru panorama orașului poți urca pe puntea de observație de la Hallgrimskirkja (sau biserica albă). Reykjavik face parte din lista de 5 orașe din Europa pe care merită să le vizitezi în 2020!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate