5 Tips & Tricks pentru pariorii pe fotbal

Toată lumea a auzit de pariuri sportive și majoritatea populației a pus măcar o dată un bilet pariuri.

Autor: Amalia Florea

Însă sunt puțini pariorii care reușesc să obțină un profit constant din pariuri și asta se întâmplă din cauza lipsei de experiență, a lipsei de răbdare sau din cauza faptului că nu cunosc regulile de bază pe care le spun pariorii profesioniști.

Cu siguranță te-ai întrebat cum reușesc pariorii profesioniști să câștige sume impresionante constant, ba chiar mai mult, unii să trăiască doar din veniturile obținute din pariuri.

O să îți prezint 5 tips & tricks pentru pariurile pe fotbal date de pariorii profesioniști.

Money management-ul

Cu siguranță cea mai importantă regulă pe care ți-o va spune orice parior profesionist va fi regula de gestionare a banilor. Cum nu există niciun antreprenor de succes care să facă profit fără să țină evidența strictă a banilor și fără să își seteze limite, așa nu există nici parior care să câștige constant fără să facă asta.

În primul rând trebuie să îți aloci o sumă exactă pe care să o joci lunar la pariuri și să nu depășești acea limită în nicio situație.

Pariorii profesioniști din comunitatea biletu-zilei.com recomandă să aloci aproximativ 10% din veniturile lunare pentru a nu-ți afecta celelalte aspecte ale vieții și pentru a deține controlul asupra situației tale financiare.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Nu juca pronosticuri luate de pe site-uri fără a le analiza înainte

O greșeală des întâlnită la pariorii amatori dar uneori chiar și la cei cu experiență este copierea unor bilete fără a le analiza. Este foarte bine să te inspiri de la tipsterii profesioniști dar nu să copiezi fără o analiză în prealabil.

Înainte de paria pe un eveniment verifică istoricul echipei, forma jucătorilor, profilul echipei adverse, dacă se joacă acasă sau în deplasare și jucătorii cheie lipsă în acel meci.

Abia după ce ai analizat aceste aspecte poți paria cu o șansă de câștig mai mare.

Joacă în special pariuri single

Dacă îți dorești să obții un profit pe termen lung la pariuri pe fotbal, cea mai bună variantă este să joci pariuri single din secțiunile dedicate pentru ponturi fotbal. Acest lucru se datorează faptului că pariurile multiple depind mai mult de noroc decât de analiza pariorului.

Cu cât ai mai multe evenimente pe bilet, cu atât valoarea din acel pariu va scădea și asta se întâmpla deoarece payout-urile oferite sunt de 88%- 95%. În acest fel poți ajunge să ai o cotă mare dar șanse de câștig mici.

Înainte de alege să pariezi trebuie să alegi o casă de pariuri care se pliază nevoilor tale. Unele case de pariuri oferă cote mai bune pe baschet sau tenis, dar dacă pe tine te interesează în mod special pariurile pe fotbal atunci acea casă de pariuri nu este potrivită pentru tine. Pentru a afla ce casă de pariuri ți se potrivește este bine să verifici cotele mai multor case de pariuri și să o alegi pe cea potrivită.

Nu juca ponturi 100% sigure

În primul rând, nu există ponturi 100% sigure pe care să ți le ofere cineva gratis. Altfel, de ce nu ar paria acea persoană acele ponturi sigure și nu s-ar îmbogăți? Acestea sunt doar mituri și trebuie să alegi singur meciurile pe care pariezi și echipele.

Un alt aspect important este să pariezi pe echipele pe care le cunoști deoarece le știi istoria și știi cum se descurcă în anumite situații.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Calendar Ortodox AUGUST 2021. Schimbarea la față, printre cele mai importante sărbători ale lunii

Curs valutar BNR, azi, 30 IULIE 2021. Vezi care este cotația monedei EURO

Horoscop Chinezesc 30 Iulie 2021. Previziuni astrale pentru ziua de vineri

Horoscop Zilnic Vineri 30 Iulie 2021: o zi foarte productivă

Boala gravă care apare după COVID-19. Te bagă imediat în spital. Care sunt primele semne

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Val de infecții la copii! Virusul este mai periculos decât Covid

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies