5 tipuri de machiaj ideal pentru seară

Deşi toamna petrecerile nu mai sunt la fel de numeroase ca în toiul verii, nu înseamnă că avem vreun motiv pentru a nu celebra cu la fel de multă intensitate. Ba dimpotrivă! Cel mai frumos dintre anotimpuri ne oferă la fel de multe ocazii pentru a sărbători, şi nu ne referim aici doar la Halloween!

Autor: R.L.

Ţi-am pregătit mai jos un adevărat regal de makeup: am trecut prin cele mai hot trenduri de machiaj ale toamnei şi îţi recomandăm idei de beauty pentru seară. Suntem sigure că look-urile de mai jos te vor cuceri: inima noastră a rămas la ele.

5 machiaje de seară perfecte pentru toamnă

Frumuseţea de toamnă e mai caldă şi mai subtilă decât look-urile îndrăzneţe ale verii.

Se potriveşte cu estetica sensibilă a anotimpului şi străluceşte cu o delicateţe incendiară. Trendurile din 2018 pun accent pe culoare, infuzată pe un ten luminos, la fel de frumos ca cel al zânelor din poveşti. Se renunţă la contouring-ul mult prea evident, dar şi la utilizarea în exces a iluminatorului. Ceea ce rămâne e o piele mai frumoasă ca niciodată, care va arăta ca şi cum te-ai fi născut cu ea (prin urmare, hidratează-te suficient, mănâncă echilibrat şi foloseşte produse de calitate, pentru acel efect de bonne mine).
Iată care sunt cele cinci idei de machiaj în vogă acum!

Ten perfect

Începem cu cea mai puternică influenţă a makeup-ului în toamna 2018: este vorba despre tenul desăvârşit. Va fi necesar să adopţi măsuri de la interior, investind într-o rutină de îngrijire a pielii temeinică, dar şi machiajul îţi este util din acest punct de vedere.

Pe pielea curată şi hidratată ca la carte, aplică un corector, pentru a camufla eventualele imperfecţiuni.

Urmează arma ta secretă: un produs care uniformizează culoarea, şterge imperfecţiunile şi iluminează. Cine poate realiza aceste misiuni aparent imposibil? Un adevărat erou, iar dacă te întrebi unde îl vei descoperi, află că ai la dispoziţie o mulţime de variante de fond de ten profesional pe pastel3.ro.
Dacă ai un ten normal, lipsit de imperfecţiuni, BB cream-ul de la Bruno Vassari va reprezenta o alegere perfectă.

Tenul uscat sau sensibil se va împăca de minune cu fondul de ten hidratant Collagen Moisturizing Foundation de la Paese, iar cel gras se va regăsi în compania produsului matifiant de la acelaşi brand, Liquid Powder Double Skin Matt.

Pielea ta a fost deja împânzită de riduri? Nu înseamnă că nu te poţi bucura de un look perfect! Investeşte într-un fond de ten special conceput pentru tenul matur, cum este PAESE LIFTING FOUNDATION.

Nu în ultimul rând, pielea sensibilă va avea nevoie de un produs pe bază de minerale: BELLA PIERRE îţi propune un fond de ten compact ideal din acest punct de vedere.

După ce ai alintat tenul cu fondul de ten potrivit, continuă cu un bronzer, aplicat pe osatura reliefată a pomeţilor, pe puntea nasului şi pe tâmple. Câteva picături de iluminator îţi vor oferi un look de păpuşă: aplică pe vârful nasului, în colţul intern al ochilor şi în arcul lui Cupidon.

Acoperă pleoapele cu un fard în nuanţe de maro, pe care să îl estompezi apoi cu degetele, pentru mai multă naturaleţe. Buzele trebuie răsfăţate cu un balsam sau un ruj nude, cremos. Mai ai nevoie doar de un strat de rimel şi vei fi cea mai frumoasă!

Culorile toamnei

Aşa cum am mai spus, nu înseamnă că, dacă a venit toamna, ar trebui să faci rabat de la culoare. Dimpotrivă! Cel mai pitoresc dintre anotimpuri e o simfonie a nuanţelor superbe, iar tu ar trebui să îi imiţi exemplul.

Acoperă tenul cu un fond de ten matifiant şi cu un strat de pudră, pentru a te asigura că machiajul tău rezistă. Presară un fard de obraz într-o nuanţă compatibilă cu cea a pielii, apoi aplică pe sprâncene un gel care să le confere o formă „sălbatică”.

Este momentul pentru cel mai important element al acestui look: fardul de pleoape. Acoperă pleoapa mobilă cu tuşe de cărămiziu, pe care să le întinzi spre colţul exterior, folosindu-te de tehnica cat eye. Conturează linia genelor inferioare şi superioare cu un creion într-o nuanţă asemănătoare, apoi uniformizează cele două produse cu degetele, ca să te asiguri că nu există linii de demarcaţie. Două straturi de rimel vor conferi şi mai multă atitudine machiajului.

Deoarece ai optat pentru un smokey eyes incendiar, de toamnă, buzele trebuie acoperite cu un ruj cât mai natural. Optează tot pentru tonuri din galeria nuanţelor de toamnă.

Au naturel

Aşa cum am mai spus, machiajul natural este cea mai cool idee de makeup a momentului. Însă natural nu înseamnă deloc „I woke up like this”. Uită de Beyonce şi acordă cât mai multă atenţie tenului tău.
Începe tot cu un fond de ten, de data aceasta optând pentru unul lichid, cu o putere mai mică de acoperire. Iluminatorul trebuie să fie prietenul tău la cataramă: evidenţiază cu ajutorul său pomeţii, vârful nasului şi arcul lui Cupidon.

Sprâncenele sunt cheia acestui look! Piaptănă-le cu grijă şi acoperă-le cu un fard care să acopere eventualele goluri. Aplică pe pleoape un fard în tonuri cât mai apropiate de pielea ta şi foloseşte un singur strat de rimel. Dacă eşti blondă şi ai ochii deschişi la culoare, optează pentru o mascara în tonuri de maro.
Nu îţi mai trebuie decât un fard în tonuri de roz/piersică, cu care să îţi pui în valoare obrajii. Buzele acoperite de balsam şi mângâiate apoi cu un ruj cremos sunt tot ce mai ai nevoie!

Buze ademenitoare

Ne-am concentrat în look-urile precedente pe reliefarea ochilor şi a tenului, ceea ce nu înseamnă nici pe departe că buzele sunt uitate de toamna 2018. Machiajul realizat actriţei Amanda Seyfried ne demonstrează din plin că acestea sunt în centrul atenţiei.
Optează din nou pentru un fond de ten cu capacităţi de iluminare, dar uită acum de highlighter: e suficientă strălucirea oferită de bază. Alege un fard de obraz cu particule iluminatoare, care să îţi ofere o îmbujorare naturală.

Evidenţiază sprâncenele cu un fard natural şi foloseşte două straturi de rimel, pentru ochi la fel de strălucitori ca ai unui înger.
Am ajuns la cel mai important punct al machiajului nostru de seară: buzele! Mizează pe un ruj pe care să îţi vină să îl mănânci: nuanţa fructelor de pădure sau a trandafirului sunt variante minunate. Noutatea stă aici în tehnica aplicării: foloseşte degetele, încercând să conturezi impresia unor buze care au fost „mozolite” de o sesiune fierbinte de sărutat. Vei fi irezistibilă!

Ochi de felină

Ne reîntoarcem la machiajul ochilor şi îţi recomandăm pentru ultima idee de machiaj de seară un tuş cu totul şi cu totul deosebit. Aşa cum ne demonstrează superba Bella Hadid, în toamna aceasta trebuie să uiţi de negru: albul e pe buzele tuturor.

Efectul va fi cu atât mai dramatic cu cât machiajul e minimalist în rest! Pielea e acoperită cu un fond de ten hidratant, cu un strop de pudră iluminatoare presărată pe puntea nasului, pe pomeţi şi în arcul lui Cupidon. Un fard bronzant e aplicat în tuşe subtile pe obraji.

Buzele sunt acoperite de un gloss transparent, pentru ca nimic să nu încerce măcar să distragă atenţia de la ochi. Nici măcar sprâncenele nu „mişcă în front”: nuanţează-le doar cu un creion.
Acoperă linia genelor cu un tuş alb cu particule strălucitoare, pe care să îl prelungeşti în celebra codiţă de pisică. Et voila, ai un machiaj glam de seară, perfect pentru toamna 2018!
De abia aşteptăm să ne spui care dintre ideile noastre de machiaj de seară pentru toamna 2018 ţi-a plăcut cel mai mult! Pe care dintre ele ai de gând să o replici şi tu?

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies