7 secrete de la vedete, prin care poți crește succesul magazinului alimentar

Multe personalități, actori, cântăreți sau sportivi au propria afacere, sunt antreprenori și fondatori ale unor brand-uri de succes. De cele mai multe ori însă, nu ne dăm seama de acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria


In articol:

Ei bine, de

la astfel de vedete am aflat 10 secrete prin care și tu îți poți crește succesul afacerii și care se pot aplica și în cazul unui magazin alimentar.

1. Mobilierul pentru magazin  

Prima impresie la intrarea în magazin contează în atragerea clienților. În ziua de azi, unii oamenii privesc prin geamurile magazinelor și nu se mai deranjează să intre dacă ceva nu este pe placul lor. În magazin afișarea produselor alimentare trebuie să fie elegantăiar pentru asta sunt necesare diferite sisteme de rafturi.

Pentru a avea cel mai atrăgător mobilier de  prezentare și depozitarea produselor ar trebui alese rafturi pentru magazin, concepute special în acest scop: https://bigg.ro/pentru-magazin.

Pentru a stimula clienții să cumpere și să revină la magazin, este recomandat și mobilierul autentic, care are un design atractiv și care creează și o atmosferă mai plăcută bunurilor expuse cumpărătorilor.

Poți alege de exemplu un mobilier pentru delicatese, pentru vinuri, pentru produsele locale, etc.

7 secrete de la vedete, prin care poți crește succesul magazinului alimentar
7 secrete de la vedete, prin care poți crește succesul magazinului alimentar

Varietatea produselor care vor fi pe rafturi este mare și unele dintre ele eliberează mirosuri (cum sunt condimentele, esențele) care stimulează simțurile clienților. Unii oameni de afaceri profită de acest lucru și uneori expun și câteva produse deschise, precum un pachet de cafea sau de ceai pentru a stârni poftele și a convinge oamenii din magazin să cumpere.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

2. Reclame care să țintească inima potențialilor clienți

Prin mesaje, reclame, publicitate se pot spori șansele de cumpărare și se crește numărul de clienți.

Un magazin alimentar din cartier trebuie să ofere clienților articole de care aceștia sunt în mod frecvent interesați. În plus și prețurile ar fi bine să fie atrăgătoare, pentru a convinge clienții să vină în magazinul alimentar.

O idee bună ar fi și folosirea reclamelor prin care se trimit mesaje către clienți, dar și selectarea unor produse care vor fi depozitate pe rafturi luând în considerare preferințele, aromele, obiceiurile locale de cumpărare ale oamenilor.

3. Atrage atenția asupra magazinului prin produse locale, sănătoase

Orice magazin alimentar care spune o poveste poate atrage atenția clienților în ziua de azi. Povestea poate fi creată prin produsele locale, care provin de la diferite ferme din țara noastră și care sunt considerate mai sănătoase decât cele din supermarket-uri, care provin din străinătate.

4. Impresionează clienții prin produse de calitate, noi

7 secrete de la vedete, prin care poți crește succesul magazinului alimentar
7 secrete de la vedete, prin care poți crește succesul magazinului alimentar

Mulți oameni sunt interesați de magazinele care oferă oamenilor posibilitatea de a încerca gustul unor produse noi. Ar fi o ideea bună dacă vei oferi cumpărătorilor mostre de produseîn mod gratuit zilnic, astfel ei vor putea gusta un produs alimentar înainte de a-l cumpăra și asta le va face experiența la cumpărături în magazin mult mai interesantă.

5. Angajați serviabili și zâmbitori

Nu este nimic mai plăcut decât să constați că și în ziua de azi există angajați politicoși și dispuși să te ajute în magazin, să găsești anumite produse atunci când te grăbești. Unii oameni duc un stil de viață agitat în ziua de azi și sunt nevoiți să ia decizii de cumpărare rapide, de asta uneori cer sfaturi și de la angajații din magazin despre anumite produse (unde le pot găsi, care sunt ofertele, promoțiile). Prin urmare, angajații trebuie să fie educați și cu privire la produsele comercializate.

6. Aspectul magazinului

7 secrete de la vedete, prin care poți crește succesul magazinului alimentar
7 secrete de la vedete, prin care poți crește succesul magazinului alimentar

Magazinul alimentar din cartier trebuie să aibă un aspect wow, să impresioneze mai mult prin ceva unic și tradițional, deci să nu imite supermarketurile. În plus, el poate ieși în evidență și prin faptul că se concentrează pe o anumită nișă de piață, cum ar fi produsele bio, sănătoase, care sunt convenabile ca preț.

7. Opțiuni online pentru magazin

Statisticile arată că oamenii preferă de multe ori să facă cumpărături online mai ales în aceste vremuri ale pandemiei, sau în orice caz să se informeze cu privire la produse, promoții, de asta magazinul poate avea și un site de prezentare, un catalog săptămânal, sau chiar ar putea oferi opțiuni online de cumpărare și livrare a produselor acasă.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Masca de protecție va fi obligatorie până în 2023. Iată ce spune medicul Adrian Streinu Cercel

Ce pățesc oamenii care refuză să se vaccineze. Medicul Virgil Musta: „ Peste 50% dintre cei care fac boala în formă medie și severă rămân cu sechele”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Anunț pentru cei care se vaccinează! De ce ar putea beneficia

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies