7 semne că te place! Descifrează intențiile bărbaților ca o profesionistă

Flirtul este un joc care te pune pe jar dar care, de multe ori, nu știi unde va duce.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Tipul pe care ai pus ochii pare să te placă și el, deși sunt și momente în care ”bate în retragere”, așa că nu știi care sunt adevăratele sale intenții? Ei bine, gesturile și mimica unei persoane ne oferă indicii importante despre ceea ce se ascunde în mintea sa! Învață și tu să descifrezi limbajul corpului ca o adevărată profesionistă și află care sunt cele 10 semne clare că un bărbat te place!

  1. Îți caută privirea. Dacă tipul tău încearcă să stabilească un contact vizual ori de câte ori vă întâlniți, ar putea fi un prim semnal că i-ai captat atenția. Cei mai mulți dintre bărbați apelează la acest prim pas de a seduce, înainte de a ”trece la acțiune”. În acest mod, ei testează terenul, analizând reacția ta. Așadar, dacă și tu îl placi, privește-l îndrăzneț!
  2. Își aranjează părul. Credeai că doar noi, femeile, avem tendința de a ne trece, senzual, mâna prin păr atunci când bărbatul de care suntem atrase își face apariția? Adevărul este că același gest îl putem observa și în cazul domnilor! Acesta este un indiciu care îl dă de gol pe tipul tău, dacă te consideră o prezență interesantă!
  3. Încearcă să iasă în evidență. De fiecare dată când vă intersectați, el începe să râdă mai zgomotos, te atinge aparent ”din greșeală”, sau încearcă să facă alte gesturi care să îl evidențieze din mulțime? Cel mai probabil face acest lucru deoarece își dorește ca tu să îl observi, ceea ce înseamnă, desigur, că te place.
  4. Își adaptează postura. Postura corpului reprezintă o altă metodă de a transmite mesaje mai mult sau mai puțin voit. Așadar, uită-te cu atenție la tipul în cauză atunci când sunteți unul în preajma celuilalt. Dacă își îndreaptă spatele, își scoate pieptul în față și/sau duce mâinile în zona taliei sau în buzunar este un semn că vrea să te impresioneze cu masculinitatea sa!
  5. Te imită. De foarte multe ori, bărbații imită, involutar, gesturile femeii pe care o plac. Tehnica de oglindire, așa cum se numește acest termen de specialitate este utilizat și în industria videochatului, atunci când modelele fac anumite gesturi doar pentru a primi o reacție similară din partea interlocutorului. Nu ne crezi pe cuvânt? Mergi la un studio de videochat Iași și experimentează-ți aptitudinile psihologice și sociale!
  6. Îți face mereu pe plac. Dacă interacționați des și vă cunoașteți deja de ceva timp, poate prim prisma jobului sau a găștii de prieteni, poți să analizezi comportamentul pe care îl are strict vis-a-vis de tine. În cazul în care face tot ce îi stă în putință șă-ți intre în grații, este clar că tipul te place!
  7. Este agitat. Nu de puține ori se întâmplă ca în situațiile în care adrenalina noastră crește să facem gesturi care ne trădează agitația. Tipul pe care îl placi se fâstâcește, își frământă palmele sau roșește în prezența ta? Este mai mult decât evident că te place!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: