72 de cadre medicale de la Spitalul „Sfântul Ioan” din București au fost trimise la izolare, după ce o pacientă a fost testată pozitiv pentru coronavirus

Zeci de cadre medicale din București au fost trimise la izolare, după ce pe secție a fost tratată o femeie infectată cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

O pacientă în vârstă de 62 de ani care realiza procedurile de dializă în secţia de nefrologie şi dializă a Spitalului ”Sfântul Ioan” din Capitală a fost diagnosticată cu coronavirus, toate cele 72 de cadre medicale care lucrau în această secţie fiind trimise la izolare.

”În cursul zilei de 31 martie 2020, reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Ioan au primit confirmarea testului pozitiv la COVID 19 pentru o pacientă cu vârsta de 62 de ani care realiza procedurile de dializă în secţia de nefrologie  şi dializă a unităţii sanitare. Pacienta este asimptomatică şi a fost transferată la Spitalul "Carol Davila", conform procedurilor. În secţia respectiva mai realiza proceduri de dializă un alt pacient care a fost, de asemenea transferat. Acest pacient nu este infectat cu COVID-19”, anunţă miercuri Grupul de Comunicare Strategică. 

Citeste si: Un medic de la spitalul din Deva își strigă disperarea: „Virusul s-a răspândit peste tot. E ceva de groază. Suntem speriați”

Citeste si: Tragediile se țin lanț în viața lui Florin Călinescu. Criza provocată de coronavirus l-a lovit puternic. Actorul s-a văzut nevoit să...

Citeste si: Povestea unui român de 37 de ani care a contractat coronavirus în Franța: „Am plâns ca un copil. Am momente în care delirez”

A fost declanșată o anchetă în acest caz 

În  acest  caz a fost declanşată o anchetă epidemiologică. Până la finalizarea acesteia, conducerea unităţii sanitare a luat decizia de a trimite în izolare toate cele 72 de cadre medicale care desfăşurau activitatea în acesta secţie, în ture.

De asemenea, celor 9 rezidenţi de pe secţie li s-a solicitat să rămână acasă. Toate cadrele medicale sunt asimptomatice şi vor fi testate, relatează news.ro. 

Citeste si: Martin Tudor avea probleme cardiace de acum 16 ani! La un control s-a descoperit că are inima mărită, dar medicii l-au lăsat să plece cu Steaua în cantonament! Fostul portar a făcut infarct la 43 de ani!

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate