8 beneficii invizibile ale purtării parfumului

Există o lume invizibilă pe care uneori o luăm ca atare sau de care uităm complet: lumea parfumului.

Autor: Amalia Florea

In articol:

Cu cât cercetam mai mult acest

subiect fascinant pentru acest articol, cu atât mai mult ne-am dat seama că există mai mult decât ceea ce întâlnește ochiul (sau nasul).

De ce să purtați parfum?

Există o multitudine de beneficii pozitive ale purtării parfumului, pornind de la creșterea încrederii, pozitivității și bunăstării generale. Puteți chiar să deveniți o supernovă de întâlniri sau poate să călătoriți înapoi în timp. Iată câteva beneficii pe care trebuie să le cunoașteți:

Avantajele purtării parfumului

1. Vă crește încrederea în sine

Imaginați-vă scenariul următor: ieșiți într-o seară, îmbrăcând acea ținută fabuloasă pe care tocmai ați cumpărat-o, care vi se potrivește perfect în toate locurile potrivite și vă oferă sentimentul de încredere totală. Adăugați un parfum fantastic ținutei și acesta vă va crește încrederea și mai mult.

Parfumul potrivit vă poate face să vă simțiți incredibil, fiind acea cireașă subtilă, dar incredibilă, pe tort.

Cu cât purtați un parfum special de mai multe ori când vă simțiți încrezători, cu atât veți asocia mai mult parfumul respectiv cu încrederea.

Într-un final, a purta pur și simplu acel parfum (și niște haine desigur) vă poate oferi același sentiment de încredere. Și majoritatea dintre noi ar avea nevoie de puțină încredere.

2. Mirosul fabulos este sociabil

Deși purtați parfumuri în special pentru dvs.,

deoarece vă face să vă simțiți într-un anumit fel, nu este nimic în neregulă cu a vă împărtăși mirosul fabulos pentru cei din jur. De fapt este datoria dvs. publică!

În afară de complimentele pe care le puteți primi pentru purtatul unor parfumuri bine alese, acestea pot fi subiectul unei conversații excelente pentru a sparge gheața. Dacă cineva vă întreabă despre parfumul dvs., îi puteți spune despre el, de unde l-ați cumpărat și întreba persoana respectivă despre parfumurile de care se bucură.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Este o modalitate simplă de a începe o conversație și de a obține câteva sfaturi noi despre parfumuri.

Parfumul dvs. poate, de asemenea, modifica subtil starea de spirit a celor din jur, într-un mod pozitiv. Dacă purtați un anumit parfum care vă face să simțiți și să acționați într-un mod anume, veți observa o schimbare subconștientă pozitivă în cei din jur, datorită limbajului corpului.

3. Supraîncărcați pozitivitatea

Pozitivitatea este un alt lucru pe care vi-l poate oferi un anumit parfum, similar cu proprietățile de creștere a încrederii.

Alegeți un parfum și purtați-l de fiecare dată când faceți sport sau aveți o sarcină solicitantă de îndeplinit. După câteva purtări, veți găsi parfumul care vă motivează. Este ca o cafea fără cofeină.

Deja o simțim cu muzica, anumite piese ne pot face să fim foarte pozitivi și pregătiți pentru acțiune. Prin adăugarea parfumului în amestec, se adaugă și simțul mirosului în ecuație.

4. Vă face să vă simțiți mai atractiv

Dacă mirosiți uimitor, vă veți simți uimitor. Și de câte ori v-ați simțit uimitor și nu v-ați simțit nici măcar puțin mai atrăgători? Aceste sentimente merg mână în mână, de cele mai multe ori.

În cazul în care simțul dvs. de auto-valoare și atractivitate are nevoie de un imbold, așa cum se poate din când în când, asigurați-vă că aveți întotdeauna câteva spray-uri de parfum în geantă.

5. Ieșiți în evidență din mulțime

Mirosul fabulos înseamnă că simțiți că toți ochii (și nasurile) sunt îndreptate spre dvs. Dacă vreți să ieșiți în evidență din mulțime, încercați un parfum care nu este folosit în cercul dvs. social. Poate că va fi puțin mai scump decât ce poartă cei din jur sau pur și simplu nu prea obișnuit.

Parfumurile de înaltă calitate sunt scumpe din câteva motive. În primul rând, acestea, desigur, costă mai mult pentru a fi produse, datorită ingredientelor de calitate, designului și ambalajului. În al doilea rând, ca multe articole de lux, sunt scumpe în mod intenționat să le păstreze exclusive, astfel încât să nu le poarte toată lumea.

6. Fiți mai elegant și sofisticat

Dacă vă simțiți elegant și sofisticat în interior, veți părea elegant și sofisticat în exterior.

Purtarea unui parfum puțin mai scump și cu ediție limitată decât norma pare să declanșeze un sentiment de eleganță.

7. Retrăiți amintiri minunate

Ați observat vreodată că un anumit miros vă poate transporta instantaneu înapoi la un anumit moment din timp? La fel o poate face și muzica.

8. Aveți un parfum de semnătură

Deși este minunat să aveți o serie de parfumuri care să vă reflecte (sau să modifice) diferitele dispoziții sau sentimente, alegerea unui „parfum de semnătură” atemporal este un lucru minunat.

Oamenii cunosc mirosul acela ca al dvs. În plus, lucrul minunat despre parfum este că poate mirosi ușor diferit de la persoană la persoană, datorită uleiurilor individuale din pielea noastră care reacționează cu parfumul.

Este posibil să aveți deja parfumul dvs. de semnătură și asta este minunat. Dacă nu, atunci încercați câteva mirosuri diferite pentru a vedea ce parfum vă sare pur și simplu în evidență. S-ar putea să dureze ceva timp, dar veți ști atunci când simțiți parfumul perfect.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Temutul Mircea Nebunu ”a sărbătorit” cu lăutari condamnarea la închisoare! Interlopul l-a antamat pe Salam la botezul fiului său, de luna viitoare! Dezvăluiri exclusive

Topul celor mai distractive zodii. Nativii care sunt mereu cu zâmbetul pe buze

Horoscopul zilei, 11 mai 2021. Nativii din zodia Fecioară se îndrăgostesc

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies