8 lucruri interesante despre nativii din zodia Balanță

Tot trebuie să știi despre zodia Balanță. Curiozități, personalitate și calități ale nativilor.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Lucruri inedite pe care ar trebui să le cunoști despre nativii Balanță. Zodia este singura fără suflet din zodiacul european, fiind simbolizată de un obiect, nu de un animal sau o persoană. Din acest motiv, Balanțele sunt imparțiale și obiective.

Citește ce se mai spune despre nativii Balanță.

Ce trebuie să știi despre o Balanță

Zodia începe pe 22 septembrie, la echinocțiul de toamnă, și se termină pe 20 octombrie. Balanța este asociată cu roadele, echilibrul naturii, lumina și întunericul și căldura și frigul. Zodia este semnul cosmic al cooperării şi al forțelor primordiale care se completează una pe cealaltă: aer, foc, pământ şi apă.

Balanța este cunoscută și drept semnul Judecătorului, datorită polarității pozitive pe care o deține. Zodia guvernează a șaptea casă a zodiacului, Casa Căsătoriei, a Parteneriatelor şi a Duşmanilor declaraţi. Casa se potrivește perfect personalității nativului, căci acest spațiu este asociat cu negocierile, problemele judecătorești și contractele.

lucruri interesante zodia balanta

Lucrurile pe care trebuie să le cunoști despre zodia Balanță

[Sursa foto: PixaBay]

Persoanele născute în această zodie sunt vesele, fermecătoare și comunicative. Au o personalitate deschisă către societate și sociabilă.

Balanțele sunt printre cele mai plăcute din zodiac, deoarece sunt mereu atente cu cei din jur și dornice de succes. O calitate deosebită a acestui nativ este seriozitatea cu care cântărește o decizie înainte de a o lua. În cele din urmă, lucrurile se așează la locul lor.

Ei bine, chestiunea neplăcută la acești nativ este indecizia. Nu sunt deloc persoane hotărâte, nu știu pe ce cale să meargă, iar lucrul ăsta deranjează persoanele din jurul lor.


Citeste si: 5 zodii feminine care atrag atenția oricui. Acești nativi luminează orice încăpere

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Lucruri interesante despre zodia Balanță

Este sociabilă. Balanțele sunt dependente de persoane. Le place să se întâlnească cu partenerul, prietenii sau membri ai familiei și să stea la povești o zi întreagă. Dacă ar fi după ele, s-ar muta la o terasă pe toată perioada verii.

Este inteligentă. Nu este nimic nou când spunem că nativii Balanță au o inteligență de invidiat. Știu cum să învețe rapid, nu le place toceala și încearcă să fructifice timpul din plin. Deși sunt înzestrați cu așa dar, majoritatea nativilor preferă să lenevească.

Iubește arta. Ei bine, dacă vrei vreodată să impresionezi o nativă Balanță, fă-i o surpriză și du-o la cea mai deosebită galerie din oraș. Iubesc modul în care oamenii aleg să-și "împrăștie" emoțiile, gândurile pe foaie. Balanțele care vor practica o meserie dorită pe viitor se vor dedica 100% muncii lor.

Nu îi place cearta. Deși ar părea că sunt persoane care ar aprinde chibritul în două secunde, Balanțele urăsc conflictele și scandalurile. Aceste persoane evită pe cât posibil să se asocieze cu persoane care stârnesc conflicte sau care sunt certărețe.

Citeste si: 4 zodii obsedate de curățenie. Casele acestor nativi ai zodiacului sunt mereu impecabile

Se adaptează rapid. Cum am mai spus, Balanțele  sunt persoane dependente de persoane. Nu le place să stea singure mult timp, căci nu se simt bine în singurătate. De aceea, nativilor le este foarte ușor să se integreze în orice grup, indiferent de oamenii care fac parte din ei. Reușesc să se facă plăcuți.

Nu întrece măsura. Este adevărat că Balanțelor le place confortul, luxul și liniștea în viață, însă nu vor exagera niciodată cu excesele. Deși vor o viață fără griji, nativii vor rămâne întotdeauna raționali, cumpătați și cu capul pe umeri.

Este înțelegătoare. Prietenii Balanțelor ar trebui să se simtă oameni norocoși. Persoanele născute în această zodie nu rămân niciodată indiferente și încearcă mereu să ajute pe cât posibil. Dacă ai o problemă sau ai nevoie de un sfat, te poți duce liniștit la un nativ Balanță să discuți.

Are vorbele la ea. Balanțele iubesc să fie în centrul atenției, să fie băgate în seamă de fiecare individ, și să comunice. Este un semnal de alarmă dacă o Balanță este tăcută, deoarece nu îi stă în fire. Nativii știu exact ce să spună și în ce moment să spună.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

8 lucruri interesante despre nativii din zodia Fecioară

8 lucruri interesante despre nativii din zodia Leu

Zodia vedetă a zilei! Ei sunt nativii care au parte de echilibru în viața lor. Astrele le zâmbesc și le aduc o veste importantă

Conjuncția Luna-Marte de astăzi aduce schimbări în viitorul zodiilor

NOUL PREMIER al României! El îi ia locul lui Ciucă: Vă spun cu certitudine

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Suflul rece al crizei îngheață România. În unele supermarketuri se raționalizează produsele de bază

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies