8 lucruri intreresante despre nativii din zodia Săgetător

Tot trebuie să știi despre zodia Săgetător. Curiozități, personalitate și calități ale nativilor.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Zodia Săgetător este cea de-a noua zodie a horoscopului, o zodie de Foc, extrem de mutabilă. Este asociată cu un Arcaș, înzestrat cu o energie molipsitoare. Citește alte detalii despre nativii Săgetători.

Ce trebuie să știi despre un Săgetător

Zodia Săgetătorului este numită zodia Centaurului, un animal mitic, jumătate om, jumătate cal. Creatura întruchipa forța animală și umană, îmbinarea dintre latura pământească și spirituală a sufletului. Legendele spun despre Centauri că erau războinici sălbatici și amatori de petreceri.

lucruri interesante despre zodia sagetator

Ce lucruri inedite trebuie să știi despre Săgetători

[Sursa foto: PixaBay]

Perioada zodiei se desfășoară între 22 noiembrie și 21 decembrie, perioadă rece, întunecată, când noaptea își lasă mult mai mult amprenta. Frigul și noaptea își fac apariția în natură, dar întunericul este adăpostul visurilor și aspirațiilor, așa cum își doresc Săgetătorii. Este un nativ căruia îi place acțiunea și schimbarea dintr-o dată în viață. Astfel, personalitatea lui îl determină să ia decizii din mers și profită de orice ocazie.

Săgetătorii sunt rebelii zodiacului, îndrăzneți, curajoși, cinstiți, ambițioși, persoane care nu suportă minciuna și oamenii neserioși. Le plac provocările apărute în viață, iar de asta nu vor refuza niciodată petrecerile, drumețiile, aventurile și afacerile ciudate. Cu toate că au atâtea calități, astrele numără și câteva calități mai neplăcute: infideli, certăreți, risipitori și incapabili să păstreze confortul celor din jurul său.


Citeste si: Care sunt cele mai îndrăznețe zodii. Vezi ce zodii dau dovadă de cel mai mult curaj

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Lucruri interesante despre zodia Săgetător

Nu poate fi controlată. Nativii fac întotdeauna orice le stă în putință pentru a-și impune punctul de vedere. Aceste persoane sunt sigure pe ele, au o personalitate puternică și au nevoie de maximă libertate pentru a se simți bine. Datorită orgoliului lor, nu vor accepta niciodată reguli de la alții.

Este pasională. Elementul zodiacal care îi guvernează îi determină să iubească pasional, să ofere atenție și picanterii în viața amoroasă de cuplu.

Nativii de Foc știu cum să stârnească interesul partenerului și vor găsi întotdeauna metode de a menține vie flacăra iubirii lor.

Este glumeață. Umorul este una dintre caracteristicile Săgetătorilor cu care aceștia se fac remarcați. Sunt tot timpul puși pe glume, au o dispoziție foarte bună și veselă, iar de aceea se fac plăcuți oricui. Nativii sunt carismatici, știu cum să facă o glumă, dar și să le accepte.

Își schimbă repede starea. Comportamentul destul de greu de "apucat" și înțeles vine de la ideea că aceștia sunt foarte schimbători. Trec imediat de la o stare la alta dacă nu le convine ceva, lucru urât de cei din jurul său, deoarece nu ai cum să porți o conversație în momentul acela cu ei.

Citeste si: Cine sunt norocoșii zodiacului vara aceasta. Vor învârti banii cu lopata

Au un optimism aparte. Zodia este cunoscută ca fiind înzestrată cu puterea de a se mula după orice acțiune neplăcută din jurul lor. Dau dovadă de un optimism de milioane, pe care încearcă să-l insufle și altor persoane. Nativii știu să se motiveze pe sine și să privească întotdeauna partea bună a evenimentelor.

Trăiește clipa, trăiește momentul. Nu există persoană pentru care prezentul să conteze mai mult, căci Săgetătorii sunt fruntași la asta. Acceptă majoritatea propunerilor fără să clipească, chit că sunt sau nu idei proaste. Chiar dacă Săgetătorii vor avea de suferit pe viitor din cauza acestor decizii, nu le va îi va deranja prea tare.

Își asumă riscuri. Persoanele născute în acest semn zodiacal vor lua inițiativa în orice situație. Le place să comunice, să înștiințeze lumea că lucrurile nu sunt atât de roz, iar abordarea asta este bine-primită de cei cu care interacționează. Au curajul de a-și asuma riscuri, chiar dacă vor avea de pierdut.

Este rebelă. Nu sunt degeaba numiți rebelii zodiacului. Săgetătorii fac mereu ceea ce vor, nu le pasă de opinia publică și dacă cineva are ceva negativ de zis. Încalcă regulile simple ale vieții și nu acceptă să fie controlați.


sursă: kanald.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

8 lucruri interesante despre nativii din zodia Scorpion

8 lucruri interesante despre nativii din zodia Balanță

Top cinci zodii care ar renunța la tot pentru dragoste. Nativii lasă în urmă bani, familie și averi în numele iubirii

9 nativi își vor depăși fricile de mâine. Racii își vor depăși fricile pe care le aveau în ceea ce privește un posibil eșec în relație

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Exclusiv. Nicolae Ceaușescu și cântarul de aur! Aventurile clanului Ceaușescu după Revoluție

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies