WOW

8 trucuri sexuale pe care cuplurile ar trebui sa le încerce

Există două faze primare în viaţa sexuală a oamenilor – sexul dinainte de a intra într-o relatie şi sexul de după. De vreme ce ultimul nu este cel după care tânjeşte cineva, ar trebui făcut ceva pentru a schimba starea de fapt.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 

Îmbunătăţeşte-ţi viaţa sexuală apelând la următoarele trucuri.

1.   Adoptă un rol diferit de cel al personalităţii tale

Este bărbatul tău cel care hotăreşte totul în relaţia voastră? Leagă-i mâinile de tăblia patului. Este timid şi îţi lasă ţie de fiecare dată iniţiativa? Arată-i nişte filme pentru adulţi şi îndeamnă-l să preia el conducerea. Multor persoane le place să interpreteze un rol în dormitor, de preferinţă unul diferit de cel pe care îl joacă în viaţă reală. 

2.   Încearcă orice pozitie în care n-ai facut-o niciodata

Să faceţi noi lucruri împreună este o experienţă care întăreşte relaţia voastră – ca să nu mai vorbim de faptul că este posibil să fi trecut ceva vreme de când n-aţi mai făcut nimic nou în pat. Încercaţi o nouă poziţie, ori întreabă-l dacă este vreuna pe care n-au experimentat-o niciodată şi treceţi la treaba. În cel mai bun caz, vă veţi îndrăgosti de ea. În cel mai rău caz, veţi avea încă un motiv să râdeţi. 

3.   Lasă-ţi lenjeria acasă când vă daţi o întâlnire în oraş

Va aduce un plus de distracţie când veţi lua cina la restaurantul vostru obişnuit. Însă imediat ce ieşiţi din casă ori te aşezi pe scaun lasă-l să observe că nu porţi nimic sub rochie. Cu siguranţă că îi va aprinde imaginaţia.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Galerie foto