Stiri

A aflat ca are cancer pulmonar dupa ce a publicat o simpla fotografie pe Facebook!

Jean Williams Taylor a fost incurajata sa mearga la un medic dupa ce a publicat o imagine cu ea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


A aflat ca are cancer pulmonar dupa ce a publicat o simpla fotografie pe Facebook! icon photo
 
O femeie din Anglia a aflat ca are cancer pulmonar dupa ce a publicat o fotografie cu unghia ei pe Facebook. Jean Taylor a impartasit imaginea cu prietenii ei virtuali pentru ca unghiile ei aveau un aspect bizar, insa nu se astepta sa primeasca acest diagnotic crunt. 
 
Indemnata sa mearga la un medic pentru a afla daca unghiile ei erau semne ale unei afectiuni, femeia a mers la spital si dupa o serie lunga de analize a aflat ca sufera de cancer pulmonar. Din fericire boala era in stadiu incipient si femeia are sanse foarte mari sa isi revina. 
 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune