WOW

A ajuns la spital, după o partidă nebună de sex! Medicii s-au crucit când au văzut-o, ce i-a făcut partenerul

Ce a pățit o tânără la scurt timp după ce a făcut sex cu iubitul său. Medicii au rămas fără cuvinte atunci când au aflat ce i-a făcut iubitul său, nu au mai văzut până acum așa ceva.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

O femeie care a vrut să aibă parte de niște momente fierbinți alături de partenerul său a ajuns de urgență la spital după partida de amor. Medicii au rămas șocați atunci când au văzut-o, iar acum povestea sa este celebră în întreaga lume.

Incidentul bizar a avut loc în Alicante, Spania, iar medicii de la camera de gardă a unui spital din acest oraș s-au trezit cu o tânără în vârstă de 31 de ani, aflată într-o stare extrem de gravă. La scurt timp după ce au consultat-o, medicii au ajuns la concluzia că pacienta lor tocmai suferise un șoc anafilactic și că viața îi era pusă în pericol dacă nu interveneau cât mai repede.

Citeste si: Kamara a făcut mărturisiri cutremurătoare! E vorba despre băiețelul lui: „A făcut un stop cardio-respirator”

Citeste si: Cazul șocant care a uimit lumea medicinei! Doi frați paralizează imediat ce apune soarele

Citeste si: Baba Vanga a făcut preziceri cutremurătoare! Este îngrozitor ce spune că se va întâmpla în 2019

Citeste si: Baba Vanga a făcut preziceri cutremurătoare! Este îngrozitor ce spune că se va întâmpla în 2019

Întrebarea care stătea pe buzele medicilor era, însă, ce i-ar fi putut produce tinerei șocul anafilactic, iar răspunsul a venit la scurt timp.

Ce a făcut partenerul femeii, înainte de partida de sex

Întrebată fiind la ce este alergică, femeia a dezvăluit că este intolerantă la penicilină, însă le-a mai spus medicilor că nu a luat vreun medicament care să conțină penicilină. Misterul se adâncea tot mai mult, până când aceasta le-a dezvăluit medicilor că tocmai întreținuse raporturi intime cu prietenul ei, atunci când a început să se simtă extrem de rău.

Așa că iubitul tinerei a fost luat la întrebări de către medici și astfel au aflat că acesta chiar luase penicilină pentru a trata o infecție a urechii, cu puțin timp înainte de partida de sex.

Specialiștii au ajuns la concluzia că pacienta lor a ajuns în contact cu lichidul seminal al partenerului său, iar acesta a produs apariția șocului anafilactic.

Din fericire, tânăra se simte bine, însă este primul caz de acest fel înregistrat vreodată de către medici. Specialiștii arag atenția și spun că această întâmplare ar putea să fie un semnal de alarmă și pentru restul oamenilor.

 

Galerie foto