Stiri

A aparut cu carnea rupta si cu vanatai! Imagini sfasietoare cu Mariana de Exatlon! Ce s-a intamplat cu ea dupa ce a iesit din concurs

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


A aparut cu carnea rupta si cu vanatai! Imagini sfasietoare cu Mariana de Exatlon! Ce s-a intamplat cu ea dupa ce a iesit din concursicon photo

Mariana Nenu, fosta Razboinica de la Exatlon, a revenit la vechea ei pasiune, de cand s-a intors in tara.
Mariana nu lasa sa treaca nicio zi fara sa se antreneze, mai mult, sportiva a inceput sa participe si la maratoane internationale.


Pe o caldura dogoritoare, Mariana a dat tot ce-a putut mai bun din ea la maratonul Giro d'Italia Run, iar acest lucru s-a vazut si dupa.


Mariana  a postat o fotografie cu picioarele ei, dupa maraton, iar pielea cu rani deschise si pline de pustule, dar si vanataile din jurul unghiilor, i-au socat pe multi din fanii ei, care nu sunt familiarizati cu sportul.

"+33 grade la ora 17 erau in Parcul Ruffini, pe o parte a parcului ne a bătut soarele n cap , deoarece unii copaci nu aveau frunze .Noroc cu Exatlon si căldură de acolo ca m a întărit si mai mult ,nu am tras chiar maxim dar vor veni si zile bune ,va mulţumesc tuturor celor care aţi avut încredere in aceasta echipa", a scris ea pe Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune