A castigat 2 milioane de euro la loto si i-a cheltuit pe toti pe droguri, masini si operatii estetice. Acum nu mai are bani sa isi ajute fiul grav bolnav

Cea mai tanara castigatoare la loto a dezvaluit care este cel mai mare regret al ei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Callie Rogers avea doar 16 ani cand a castigat 2 milioane de euro la loto. De atunci ea si-a cheltuit toi banii si regreta enorm. Fiul ei, in varsta de doar sase ani, sufera de paralizie cerebrala. Blake nu se poate deplasa fara ajutor, nu poate vorbi si nici macar nu poate inghiti cum trebuie. Cel mai probabil el va avea nevoie de asistenta pentru tot restul vietii sale. 
 
Callie, in varsta de 31 de ani, stie ca daca ar fi fost mai cumpatata cu banii pe care i-a castigat la varsta de 16 ani, acum ar fi putut sa il ajute pe Blake. "In cea mai mare parte a timpului nu imi pasa de bani. Nu am fost niciodata fana a hainelor de firma sau a masinilor scumpe. Dar cel mai mare regret este ca nu mai am bani pentru Blake", a declarat ea.
 
In momentul in care a castigat 2 milioane de euro, toata lumea se gandea ca banii aveau as ii ajunga pentru tot restul vietii sale. In realitate, Callie a cheltuit banii in doar zece ani. Ea a mers in multe vacante, a cumparat cate o casa pentru mama si bunicii ei si mai multe pentru ea si si-a operat sanii de mai multe ori. De asemenea, a cumparat mai multe masini scumpe pentru iubitii pe care i-a avut, insa toti au parasit-o. 
 
"Aveam cheltuieli multe si, din cauza celebritatii, nu puteam sa muncesc. Acum muncesc din greu pentru a-mi creste copiii. Poate nu am toti banii din lume, dar sunt mai fericita. Oamenii nu inteleg asta, dar este adevarat. Nu m-au interesat niciodata banii", a mai spus ea pentru dailymail.co.uk. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate