A câștigat 344 de milioane de dolari la loterie! E incredibil cum i-au fost indicate numerele

Un pensionar în vârstă de 66 de ani din SUA a câştigat marele premiu de 344,6 milioane de dolari la loterie. E incredibil cum i-au fost indicate numerele.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Acesta a găsit numerele câștigătoare într-o prăjitură cu răvaș. El obișnuia să joace aceleași numere, însă acum le-a schimbat având în vedere prăjitura și a câștigat.

"Timp de circa doi ani am jucat întotdeauna aceleaşi cinci numere", a declarat Charles W. Jackson Jr. într-o conferinţă de presă la Raleigh, în Carolina de Nord, acolo unde şi-a primit premiul câştigat la loteria Powerball.

Numerele se aflau pe o bucată de hârtie într-o prăjitură cu răvaş, care este uneori oferită în restaurantele asiatice după masă şi care trebuie ruptă în două pentru a găsi hârtia pe care se află un horoscop şi câteva cifre, relatează AFP și Agerpres.

Jackson a povestit că a luat hârtia de la nepoata sa de opt ani după o cină într-un restaurant vietnamez: "M-am uitat la numerele de pe spatele horoscopului şi m-am gândit că aş putea să le joc", a spus el. 

De atunci, el şi-a încercat norocul jucând cu regularitate la Powerball şi Mega Millions, câştigând uneori câţiva dolari. 

"Nu mă aşteptam să câştig, am fost doar norocos", a spus el, afirmând că este "puţin uluit" de această victorie.

El a avut posibilitatea să primească suma totală în rate, pe o perioadă de peste 30 de ani, sau să primească imediat o sumă mai mică. Bărbatul a ales a doua opţiune - suma de 223 milioane de dolari.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate