A căzut de pe acoperișul blocului după ce a urcat să-și facă o poză cu prietenii! Nu demult o româncă a murit la Paris într-un accident asemănător

O fată de doar 22 de anmi a căzut de pe acoperișul blocului în care locuia. Fata urcase acolo și voia să-și facă o poză cu prietenii, dar a urmat ceva teribil.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Reilly Hamilton a suferit răni grave după ce a căzut de pe acoperișul blocului în care locuia în New York. Accidentul teribil s-a întâmplat în timp ce ea se afla alături de prietenii săi și voia să-și facă o poză.

Reilly Hamilton a căzut sâmbătă seara, în jurul orelor 20:00, de la etajul 5. „Își făcea poze și a căzut. S-a lovit de aparatul de aer condiționat și a aterizat în zona în care se adună gunoiul. Am auzit-o țipând „Mă doare!”. Este norocoasă că mai este în viață”, a declarat una dintre vecinele fetei de doar 24 de ani.

Fata a ajuns de urgență la spital și a suferit o fractură de pelvis și și-a rupt mâna și piciorul.

Vecinii au povestit că fata locuia cu alte două prietene de-alea ei și că dădeau deseori petreceri în apartament și pe acoperiș.

Citeste si: A intrat într-un cimitir din Buzău să aprindă o lumânare și a încremenit! Ce a găsit printre morminte:„Este ireal”

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei îl dă de gol pe None! Când s-a certat de fapt fostul concurent cu Loredana Chivu

În urmă cu aprope o lună, o româncă și-a pierdut viața în timp ce poza

Nu a trecut mult timp de când Andreea, o româncă de doar 23 de ani, și-a pierdut viața într-un accident asemănător. Tragedia a avut loc în momentul în care tânăra și-a dorit să facă o poză cu Turnul Eiffel, fără să fie atentă la riscurile la care se supune. Aceasta a căzut de la peste 10 metri înălțime.

fara descriere

Andreea şi iubitul ei se aflau pe platforma din faţa Palais de Chaillot, o zonă celebră din Paris de unde se vede foarte bine turnul Eiffel şi unde se pot face poze foarte romantice. Acolo, tânăra s-a împiedicat și a căzut de la aproximativ 10 metri înălțime, pierzându-și viața pe loc.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate