A fost sigur pe el, dar la final a avut o surpriză neplăcută! Cu câţi bani a plecat George de la "Vrei să fii milionar"

George Buga a fost foarte sigur pe el la "Vrei să fii milionar". El a răspuns foarte repede la întrebări şi nu a folosit variantele ajutătoare.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

George a ajuns la 3.000 de lei după ce a răspuns la întrebarea cu ce actor a fost căsătorită Demi Moore, varianta corectă fiind Ashton Kutcher, pe care a ales-o rapid.

"Merge de o excursie în Deltă", i-a spus Teo lui George după ce acesta a răspuns corect. O excursie în Deltă plănuia George cu banii obţinuţi, însă următoarea întrebare l-a adus înapoi la pragul de 1.000

de lei, bani cu care a plecat de la "Vrei să fii milionar".

Întrebarea pentru 5.000 de lei a fost "Când a fost modificată ultima dată stema României?". Şi de această dată George a răspuns fără să stea mult pe gânduri, cu toate că putea apela la mai multe variante ajutătoare. George a răspuns sigur pe el "1992", iar răspunsul corect era "2016". Nici faptul că Teo i-a reamintit lui George de variantele ajutătoare nu l-a făcut pe acestsa să se răzgândească. 

"Parcă aş fi prevăzut faptul că te rugam să foloseşti variantele ajutătoare. Sunt convinsă că eşti pregătit pentru orice, ai spus că nu ai venit aici ca să te îmbogăţeşti, ci ca să trăieşti o experienţă nouă. Răspunsul tău este greşit. Răspunsul ar fi fost 2016, varianta D", i-a spus Teo lui George.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

“Vrei sa fii milionar?”/ Nicu Perojuc nu a riscat si a ales sa se retraga din concurs cu suma de 25.000 de lei

Cum s-a încheiat aventura lui Nicu Perojuc la "Vrei să fii milionar?". Îşi asigurase 25.000 de lei

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Marți 26 Ianuarie 2021: Din punct de vedere profesional, Vărsătorii sunt favorizați în această zi

TAXA care se majorează de OPT ori! Lovitură totală pentru sute de mii de români. Cine va lua decizia

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Premieră istorică în UE. Cel mai mare vis, la un pas de a deveni realitate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies