Vedete

A fost sigur pe el, dar la final a avut o surpriză neplăcută! Cu câţi bani a plecat George de la "Vrei să fii milionar"

George Buga a fost foarte sigur pe el la "Vrei să fii milionar". El a răspuns foarte repede la întrebări şi nu a folosit variantele ajutătoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


A fost sigur pe el, dar la final a avut o surpriză neplăcută! Cu câţi bani a plecat George de la "Vrei să fii milionar" icon photo

George a ajuns la 3.000 de lei după ce a răspuns la întrebarea cu ce actor a fost căsătorită Demi Moore, varianta corectă fiind Ashton Kutcher, pe care a ales-o rapid.

"Merge de o excursie în Deltă", i-a spus Teo lui George după ce acesta a răspuns corect. O excursie în Deltă plănuia George cu banii obţinuţi, însă următoarea întrebare l-a adus înapoi la pragul de 1.000 de lei, bani cu care a plecat de la "Vrei să fii milionar".

Întrebarea pentru 5.000 de lei a fost "Când a fost modificată ultima dată stema României?". Şi de această dată George a răspuns fără să stea mult pe gânduri, cu toate că putea apela la mai multe variante ajutătoare. George a răspuns sigur pe el "1992", iar răspunsul corect era "2016". Nici faptul că Teo i-a reamintit lui George de variantele ajutătoare nu l-a făcut pe acestsa să se răzgândească. 

"Parcă aş fi prevăzut faptul că te rugam să foloseşti variantele ajutătoare. Sunt convinsă că eşti pregătit pentru orice, ai spus că nu ai venit aici ca să te îmbogăţeşti, ci ca să trăieşti o experienţă nouă. Răspunsul tău este greşit. Răspunsul ar fi fost 2016, varianta D", i-a spus Teo lui George.

 
Cum arată astăzi Cornel Constantiniu! Celebrul cântăreţ, grav bolnav, a fost acum câteva zile la aniversarea soţiei lui Petre Geambaşu FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune