A fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor din cimitirul Ghencea? Vezi ce a dispărut de la locul de veci al politicianului! FOTO

Se poate specula că a fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Se poate spune că a fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor. Celebrul poet şi politician, senator şi preşedinte al Partidului România Mare, a decedat pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani. El a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia sa are două locuri de veci. (vezi cum s-a pozat la piscină fiica sexy a lui Vadim Tudor)

Citeste si: Fosta sexy-PRM-ista, filmare incredibilă pe Facebook! Ancuța Cârcu: ”O ai mică! Poți să te spânzuri”

Citeste si: Oana Lis, dezvăluiri fierbinţi despre relaţia ei cu Corneliu Vadim Tudor: "Mă suna de pe un număr secret şi..."

Citeste si: Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a venit dezbrăcată la o petrecere! Jeni i-a lăsat pe toţi cu gura căscată! FOTO

A fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor. A dispărut o placă de marmură

O fotografie realizată la puţin timp după înmormântare arată că lângă crucea de marmură exista o placă, probabil tot de marmură, pe care au fost gravate versurile unei poezii scrise de Vadim Tudor, intitulată “Ultima cafea”. Două fotografii recente arată că placa respectivă, înaltă de aproape 2 metri, a dispărut. În schimb, pe lespedea mormântului lui Vadim, se pot vedea alte versuri, cele ale poeziei “Fă-mă Doamne-o lacrimă”.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate