A fost viceprimar doar 3 zile, apoi a disparut de rusine! Ce face azi Tudy Ionescu, fostul iubit al Oanei Zavoranu! In timp ce toti infulecau din oala de sarmale, el tragea din greu... de fiare! VIDEO EXCLUSIV

Politicianul devenit celebru dupa ce a fost dat in vileag de Oana Zavoranu ca se ocupa cu obscenitati la web-cam s-a refugiat in doua pasiuni: fitness-ul si dresajul canin.##VIDEO503061##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Ascensiunea politica a fostului iubit al Oanei Zavoranu a fost curmata brusc in aceasta vara. Barbatul ajunsese in functia de viceprimar al Capitalei, dar povestea rusinoasa din urma cu 5 ani, cand a fost surprins in timp ce se masturba in fata camerei video, a cantarit decisiv.

In urma presiunii mediatice la care a fost supus, asa cum declara chiar el, Tudy a decis sa demisioneze la doar 3 zile de la numire, vrand astfel sa puna capat seriei de glumite facute pe seama lui si a functiei pe care o detinea, multi catalogandu-l la acea vreme..."mana dreapta a lui Firea", primarul in exercitiu.

Retras din politica, Tudy s-a refugiat in pasiunile lui, fitness-ul si dresura canina.

fara descriere

Ca un profesionst desavarsit, Tudor Ionescu a mers la sala de antrenamente chiar si in perioada Sarbatorilor, incercand astfel sa-si mentina tonusul muscular si forma sportiva de exceptie in care se afla.

fara descriere

Astfel ca, daca unii au stat cu mana in oala de sarmale si friptura, Tudy a pus mana pe gantere si haltere, respectandu-si cu strictete programul de antrenamente.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate