A început programul Rabla pentru electrocasnice

Noua ediție a programului Rabla pentru electrocasnice

Actualitate

A început programul Rabla pentru electrocasnice. Cum te poți înscrie la acest proiect și ce echipamente sunt acceptate

Înscrierile pentru programul Rabla pentru electrocasnice se pot face în perioada 19 - 25 noiembrie 2021.

Potrivit site-ului oficial Rabla electrocasnice.ro, vineri, 19 noiembrie, au început înscrierile la cea de-a doua ediție a programului Rabla pentru electrocasnice.

Cum te poți înscrie la programul Rabla pentru electrocasnice 

Programul Rabla pentru electrocasnice oferă românilor șansa de a-și schimba electrocasnicele și electronicele vechi cu unele noi, beneficiind, pentru fiecare echipament, de un voucher. Pentru noua ediție înscrierile se fac în perioada 19- 25 noiembrie, pe platforma online: electrocasnice.afm.ro.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu, o nouă decizie în ceea ce privește învățământul în format fizic! "În localitățile în care rata de infectare este sub trei la mie este permisă prezența fizică"

Totodată, cea de-a doua ediție a proiectului aduce o serie de modificări, și anume anumite clase energetice la unele articole au fost modificate, pe motiv că nu se mai găseau acele produse pe piaţă. 

„Rabla pentru electrocasnice revine în decembrie. Am schimbat clasa energetică la câteva articole pentru a deschide programul pentru mai multe produse pentru că au fost prea restrictive anumite categorii.

O să public din nou clasele energetice pentru că ele sunt pe o încadrare nouă din 2021, deci rămân grupele de produse, rămâne sistemul de o săptămână pentru fiecare grup de produse, rămân regulile din această primăvară, se vor coborî la două

sau trei produse clasele energetice pentru că ele au fost prea ambițioase și nu se găseau produse în acele clase pe piață, nu se fabrică”
, a spus ministrul mediului, Tánczos Barna. 

A început programul Rabla pentru electrocasnice

Ce echipamente sunt acceptate la programul Rabla pentru electrocasnice 

Pentru anul 2021, programul Rabla pentru electrocasnice a primit 75 de milioane de lei, dintre care doar 34 de milioane de lei sunt încă disponibili. Deși în prima ediție din aceast an, cea din lunile mai-iunie, bugetul a fost epuizat integral, majoritatea voucherelor acordate nu au fost utilizate în termenul de valabilitate, motiv pentru care fondurile alocate lor s-au reîntors la bugetul programului.

Așadar, echipamentele incluse în program şi voucherele aferente în noua ediție a programului sunt:

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

  • maşini de spălat rufe- 400 de lei
  • maşini de spălat vase- 400 de lei 
  • aparate de aer condiţionat- 400 de lei
  • frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare- 400 lei

Citeste si: 29 noiembrie, zi liberă? Ministerul Muncii propune o punte între weekend și zilele 30 noiembrie și 1 decembrie

  • televizoare- 400 lei
  • uscătoare de rufe- 400 lei 
  • aspiratoare- 200 de lei 
  • laptopuri- 500 de lei
  • tablete- 300 de lei.

La ediția din noiembrie-decembrie a programului Rabla pentru electrocasnice se pot înscrie și cei care au particpat în primăvară-vară. Aceștia pot folosi conturile deja create.

 

SURSE: digi24.ro