A început să aibă simptome ciudate, în plină pandemie. După o serie de analize, a aflat diagnosticul crunt. „A fost devastator!” FOTO

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a avut parte de șocul vieții, după ce a ajuns la spital din cauza unor dureri de gât. Diagnosticul pus de medici este devastator.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Drama unui bărbat diagnosticat cu tumoare pe creier
Gary Nelson, alături de familie

Gary Nelson, din Marea Britanie, a început să aibă dureri de gât, în timp ce lucra de acasă din cauza pandemiei de coronavirus. După un timp, și vederea a început să i se deterioreze, lucru care l-a determinat să meargă la spital pentru mai multe investigații. Rezultatele analizelor i-au schimbat viața total, iar medicii i-au pus un diagnostic crunt. Britanicul avea o tumoare pe creier.


In articol:

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a povestit pentru Cheshire Live drama prin care a trecut de când a început să simtă primele dureri de gât. Inițial, Gary și-a sunat medicul de familie care i-a spus că durerile pot fi cauzate de postura pe care o menține atunci când lucrează la laptop.

Citeste si: A rămas traumatizat pe viaţă, după ce luni bune a crezut că pandemia e o farsă: "Durerea vine în valuri"

Citeste si: Coșmarul pe care îl trăiește un bolnav de COVID-19, la Spitalul Județean Piatra Neamț. Mărturii tulburătoare: „Chimicalele le simt până în plămâni! Este mai sigur să te vindeci acasă”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Situația a început să-l îngrijoreze cu adevărat atunci când și vederea a început să îi fie afectată. Rezultatele au fost cutremurătoare și atât el, cât și soția lui, Amy, au fost devastați de cumplita veste.

„Gary a mai avut două tumori pe creier în trecut, dar ambele au fost operabile și s-a recuperat bine. Încă un diagnostic de tumoare pe creier era ultimul lucru la care ne-am fi așteptat, mai ales că ni se spusese că durerile ar fi fost cauzate de faptul că petrecea prea mult timp în fața ecranului, în conferințele de pe Zoom. Odihna l-a ajutat pentru scurt timp cu durerile, însă la câteva săptămâni mai târziu, lucrurile s-au înrăutățit”, a mai povestit partenera bărbatului.

Drama unui bărbat diagnosticat cu tumoare pe creier
Gary Nelson, britanicul diagnosticat cu tumoare pe creier

Momentul în care a aflat vestea a fost dureros pentru britanic, nu doar din pricina diagnosticului, ci și a faptului că se afla singur la spital, din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Totuși, potrivit soției lui, bărbatul a fost „foarte curajos”. Amy se afla în mașină, în parcare, dar era alături de el prin telefon atunci când doctorul le-a spus care este rezultatul RMN-ului. „A fost devastator!”, a susținut soția bărbatului.

„Operația l-ar fi lăsat pe Gary paralizat de la gât în jos”

Doctorii bănuiau că noua tumoare a fost declanșată de un tratament pe care l-a primit în copilărie, atunci când medicii i-au descoperit o tumoare cu risc mai redus. În 2012, Gary Nelson a început să aibă din nou simptomele pe care le avusese când era copil și a fost operat. În 2019 însă, tumoarea iarăși crescuse și a fost supus din nou radioterapiei, fiind pentru ultima dată când mai avea voie să facă acest timp de tratament intensiv.

„Operația l-ar fi lăsat pe Gary paralizat de la gât în jos. Știam deja că terapia cu radiații nu mai era o opțiune deoarece ar fi putut declanșa necroza la nivelul creierului. Însă rugăciunile noastre au fost ascultate și a primit opțiunea de a urma un tratament de chimioterapie”, a mai povestit partenera bărbatului.

Drama unui bărbat diagnosticat cu tumoare pe creier
Gary Nelson și soția lui, Amy

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alin, un adolescent în vârstă de 17 ani din Gherla, a fost bătut cu bestialitate de colegii săi, muncitori în construcții. „M-au lovit cu pumnii, minute în şir şi, deşi eram...

Cine poate face gratuit testul pentru COVID în România. Centrele în care se face testarea

Andreea Bălan rupe tacerea. Ce mesaj i-a transmis Vivianei Sposub. George Burcea, socat

Mihai Neșu, fotbalistul rămas paralizat în urmă cu nouă ani, face progrese mari în recuperare: „Am atâtea contracturi la mușchi”

Rita Mureșan, despre îngerii care ne ajută să trecem peste pandemie! Mesajele pe care le-a primit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies