A încercat să păcălească Poliția! Unde s-a gândit o româncă să își ascundă copilul pentru a-l scoate ilegal din țară?

O româncă a fost prinsă de Poliția de Frontieră în momentul în care încerca să își scoată ilegal copilul din țară.

Distribuie pe:

fara descriere

O româncă a fost prinsă de Poliția de Frontieră în momentul în care încerca să își scoată ilegal copilul din țară.
Locul în care l-a ascuns i-a șocat până și pe polițiști! Copilul a fost ascuns chiar sub fusta mamei.
Prahoveanca de 34 de ani a mărturisit că în drumul său către Vama Nădlac, a observat că pașaportul minorului este expirat. Fără vreun gând să se intoarcă acasa, a decis, susținuta de șofer, să îl ascundă pe cel mic sub fusta sa.
„În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit, ascuns sub rochia femeii, un copil. În urma verificărilor s-a stabilit că minorul este cetăţean român, în vârstă de 10 de ani şi este fiul femeii”, a transmis Poliţia de Frontieră Arad, potrivit Agerpres.

Cei doi adulți, mama copilului și șoferul vehiculului, sunt cercetați pentru participație improprie la tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

O alta romanca a socat autoritatile din Italia dupa ce si-a ascuns copilul intr-o punga

O româncă aflată la muncă în Italia a reușit să ajungă pe primele pagini ale presei. A născut și a pus bebelușul într-o pungă, iar ceea ce a urmat este îngrozitor.

O femeie din România a devenit cunoscută peste hotare după ce cazul ei a apărut în presă. Din păcate, ea a ajuns în atenția presei după ce și-a ucis cu sânge rece bebelușul pe care abia îl născuse. Oribila crimă s-a petrecut în orașul Lecce din regiunea de sud a Italiei. Acolo, femeia în cârstă de 49 de ani lucra ca îngrijitoare în casa unei femei mai în vârstă. 

Adevărul despre uciderea unui bebeluș fără apărarea chiar de către mama lui a ieșit la iveală abia după ce ea a ajuns la spital. Femeia avea o hemoragie care nu se mai oprea și a avau nevoie urgentă de ajutorul medicilor. Când a ajuns pe mâinile specialiștilor, aceștia și-au dat seama imediat că ea tocmai adusese pe lume un copil. (citeste mai multe despre acest subiect aici)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate