Stiri

A incercat sa se sinucida in parlament. Un barbat s-a aruncat de la balcon, cu o funie in jurul gatului

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


A incercat sa se sinucida in parlament. Un barbat s-a aruncat de la balcon, cu o funie in jurul gatuluiicon photo
 
Un barbat a incercat sa se sinucida in parlament, acesta a sarit de la balcon cu o funie in jurul gatului. Incidentul a avut loc in Olanda si a avut loc in timp ce in plenul Legislativului olandez avea loc o dezbatere legata de crima organizata.
 
Sedinta Camerei Inferioare a Parlamentului a fost suspendata ca urmare a incidentului.
 
Autoritatile au precizat ca individul, un barbat in varsta de 65 de ani, Hans Kamperman, un cunoscut activist, a fost transportat la spital, insa nu au fost furnizate date cu privire la starea acestuia.
 
 
Potrivit politiei, individul isi legase o funie in jurul gatului. Barbatul avertizase pe Facebook ca va comite acest gest.
 
”Trebuie sa fac asta pentru a trage un semnal de alarma politicienilor”, scrisese individul pe Facebook cu cateva ore inainte de incident, potrivit observator.tv. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune