A învins cancerul de două ori, a rămas fără un plămân, dar s-a vindecat de COVID-19. Bătrânul care a uimit o lume întreagă

Un bătrân de 75 de ani din Scoția a uimit o lume întreagă. Bunicul cu 14 nepoți a câștigat bătălia cu COVID-19, după ce în trecut s-a vindecat de două ori de cancer.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

A învins cancerul de două ori, a rămas fără un plămân, dar s-a vindecat de COVID-19. Bătrânul care a uimit o lume întreagă

Bunicul care a uimit o lume întreagă

William Burns este un bunic în vârstă de 75 de ani din Scoția care a învins coronavirusul, după ce în trecut s-a vindecat de două ori de o boală nemiloasă: cancer.


In articol:

În urmă cu mai mulți ani, bătrânul a învins cancerul de prostată, urmând ca după doar un timp să fie depistat cu cancer pulmonar, în urma căruia a rămas fără un plămân. Când s-a infectat cu noul coronavirus nu i s-au dat prea mari șanse de supraviețuire, ținând cont de boala cu care s-a luptat în trecut.

Citeste si: Avertismentul care îngrozește planeta. Un asteroid periculos va lovi Terra? Când se va întâmpla

Citeste si: Anunț alarmant! România, afectată de o altă epidemie. Sunt zeci de mii de îmbolnăviri deja

”E un miracol că am supraviețuit. Dar am fost tot timpul optimist și chiar cred în puterea minții. Nu a fost niciun moment în care să cred că voi muri”, a mărturisit bărbatul.

A scăpat de virusul ucigaș, iar în trecut s-a vindecat de două ori de cancer

După ce a fost diagnosticat cu COVID-19, bunicul cu 14 nepoți a luptat în fiecare zi pentru viața lui, iar dorința de a trăi a fost atât de mare încât a câștigat și această bătălie cu moartea. După o lună de spitalizare, William a reușit să scape de virusul ucigaș și să se întoarcă acasă, unde îl aștepta familia lui cu brațele deschise.

Citeste si: Ce palmă i-a dat Sorin Bontea lui Florin Dumitrescu. Mai ține cineva minte?

”William e un luptător. Nu a lăsat nimic, niciodată să-l oprească. Imediat ce va ajunge acasă, va fi în grădină, muncind. A fost cumplit să nu-l vedem. A trebuit să fim tot timpul cu ochii pe mama, să fie liniștită. Ne bucurăm că tata a avut telefonul cu el și am putut să-l vedem de câteva ori”, a mărturisit familia sa.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate