A murit actrița Patricia Grigoriu

Actrița Patricia Grigoriu a murit. Anunțul morții sale a fost făcut de compozitorul Ionel Tudor și actrița Oana Pellea.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Actrița Patricia Grigoriu a murit. Anunțul morții sale a fost făcut de compozitorul Ionel Tudor și actrița Oana Pellea, informează libertatea.ro.
Regretata actriță s-a stins în urma unei grele suferințe.
„Familiile Tudor și Grigoriu anunță cu imensă durere stingerea din viață, dupa o grea suferință, a celei care a fost PATRICIA GRIGORIU (cas. Angheluta). Dumnezeu să o odihnească în pace! Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Olari”, a anunțat Ionel Tudor.
Fostă colegă de generație cu ea, Oana Pellea și-a prezentat și ea condoleanțele la auzul veștii, făcând o constatare tragică.

fara descriere

„Patricia Grigoriu. Colega noastră din promoția 1984, clasa doamnei Olga Tudorache. Fata superbă cu râs molipsitor… a plecat. Nu am cuvinte. Viața asta… câteodată… Ne pleaca oameni dragi și rămânem ridicând din umeri a neputință… Dumnezeu să te odihnească, Patricia!”.
Citeşte întreaga ştire: A murit actrița Patricia Grigoriu. "Ne pleacă oameni dragi și rămânem ridicând din umeri a neputință"

Citeste si: Retrospectiva evenimentelor anului 2019! Bianca Drăgușanu, agresată de soț în plină stradă, și Gheorghe Dincă, monstrul care a șocat România! Scandal, lacrimi , bătăi, crime și tradări au marcat românii

Citeste si: Cum se simte Irina Rimes după ce a fost operată de urgență, de Revelion

 Patricia Grigoriu devenise cunoscută grație filmelor Chained Justice (1984), în regia lui Dan Pița, Faleze de nisip (1983) și Trandafirul galben (1982).
Patricia Grigoriu provenea dintr-o familie de artiști - tatăl său a fost cunoscutul compozitor George Grigoriu, iar sora ei, Andreea Andrei, este o cunoscută textieră și partenera de viață a compozitorului Ionel Tudor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate